Σάββατο, 4 Μαΐου 2019

ΕΚΑΣΚΕΜ: Aνακοίνωση - διαμαρτυρία Γ.Α.Σ. Αλεξάνδρειας

Χθες η ΕΚΑΣΚΕΜ, με μια πρωτοφανή, άστοχη, επιπόλαια και προκλητική απόφαση, κατάφερε να φανερώσει τη μεροληψία της και να εκτεθεί ανεπανόρθωτα δημόσια – ως θεσμικός φορέας και ως πρόσωπα που την απαρτίζουν- στα μάτια της φίλαθλης γνώμης.

Παραβιάζοντας την προκήρυξη του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Μπάσκετ και λειτουργώντας εξωθεσμικά, αυταρχικά και κουτοπόνηρα αγνόησε κανόνες και αρχές, ορίζοντας άκαιρα και παράτυπα (19:00 μ.μ , απόγευμα Παρασκευής) τον αυριανό αγώνα της ομάδας μας, όπως διεξαχθεί στο γήπεδο του Αιγινίου. Ο λόγος που επικαλέστηκε είναι πως κρίνει (ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ !!!) ως μη ασφαλή και ανώμαλη η διεξαγωγή του αγώνα στη φυσική μας έδρα (Κλειστό 2ου Λυκείου Αλεξανδρείας). Σ’ ένα γήπεδο που πρόσφατα παραδόθηκε προς χρήση από το Δήμο Αλεξανδρείας μετά την ανακατασκευή του και την τοποθέτηση δαπέδου PVC, Ολυμπιακών προδιαγραφών !!!!!

Το γεγονός ότι τα κριτήρια καταλληλότητας είναι αίολα και οι διαπιστώσεις εγιναν από δήθεν επιστολές ομάδων και αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (διάγνωση με κριτήρια κουτσομπολιού και από απόσταση χωρίς να ασχοληθούν οι αρμόδιες αρχές και οι υπηρεσίες) το αφήνουμε στην κρίση του κάθε σκεπτόμενου πολίτη. Οι κατά παραγγελία και εκπρόθεσμες αποφάσεις και η εκτός συμφωνηθέντων πλαισίων και κανόνων λειτουργία της είναι διακριτή και από τον πιο αδαή φίλαθλο. Επίσης η όψιμη ευαισθησία της σε θέματα αδειοδότησης, ασφάλειας και τήρησης κανόνων διεξαγωγής αγώνων ενώ έχει τελειώσει η σαιζόν και υπάρχει προηγούμενη τέλεση αγώνων- στο ίδιο γήπεδο που τότε κρίθηκε κατάλληλο ενώ τώρα ξαφνικά δεν είναι- μόνο ερωτηματικά και υποψίες προκαλεί…

Τις απαντήσεις στην αντίπαλη ομάδα θα τις δώσουμε αύριο εντός του αγωνιστικού χώρου. Οσο για τη διοίκηση της ΕΚΑΣΚΕΜ, ας φροντίσει να κρατήσει τα όποια προσχήματα της έχουν απομείνει για να λειτουργήσει ως θεματοφύλακας ενός θεσμού (πρωτάθλημα) που η ίδια τον έχει κάνει διάτρητο με την ανυπαρξία της…

Με εκτίμηση στο φίλαθλο κόσμο
Η διοίκηση του τμήματος μπάσκετ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *