Σάββατο 25 Μαΐου 2019

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Γεωργία Καραπάνου αποκλειστικά στο ialmopia.gr

Το ialmopia.gr έχει τη χαρά να φιλοξενεί την υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο με την παράταξη του Χρήστου Μπάτση, Γεωργία Καραπάνου σε μια αποκλειστική συνέντευξη. 

Επιμέλεια: Τάσος Καλαϊτζής


- Γεωργία τι σε ώθησε να κατέβεις ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος επιλέγοντας τον συνδυασμό του κ. Μπάτση;


Από την πλευρά μου λοιπόν ξεκαθαρίζω πως η ενασχόλησή μου με τα κοινά, έχει μοναδικό σκοπό τη συμμετοχή μου στην αλλαγή σελίδας του τόπου μας. Δεν έχω καμία πρόθεση να μπω ενεργά στην πολιτική. Υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος σημαίνει να θες να βοηθήσεις την μικρή κοινωνία που σε περιβάλει. Να κάνεις δυο πράγματα να διευκολύνεις την καθημερινότητα των ανθρώπων που ζουν σε αυτή. Η ενασχόληση με τα κοινά σημαίνει ότι δεν κοιτάς μόνο τον εαυτό σου. Συνέχεια ζητάμε μια διαφορετική κοινωνία, ένα διαφορετικό μέλλον, απ' αυτό που μας σερβίρεται ως υποχρεωτικό μενού, τίποτα δεν αλλάζει με την απραξία και τίποτα δεν εξελίσσεται. Είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό "Εδώ Ζούμε" του Χρήστου Μπάτση διότι ανεξάρτητα από το αν θα εκλεγώ , θέλω να είναι αυτός που θα διοικήσει τον Δήμο την επόμενη μέρα. 


- Τι πιστεύεις ότι μπορεί να δώσει η Γεωργία από μεριά της στο Δήμο σε περίπτωση εκλογής;


Σίγουρα ένας Δημοτικός Σύμβουλος δεν μπορεί να κάνει μόνος του τη διαφορά. Πιο πολλές φωνές μαζί, σημαίνει μεγαλύτερη ενέργεια. κατά τη γνώμη μου, δεν είναι θέμα μόνο ενός ή πέντε, ή δέκα Δημοτικών Συμβούλων. Πρέπει να προσφέρουμε όλοι για να επιτύχουμε πράγματα. Από τη μεριά μου σε περίπτωση εκλογής θα είμαι εκεί για να μεταφέρω τις δικές σας φωνές , θα αγωνιστώ προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής μας , μα πάνω απ' όλα να παραμείνω για τέσσερα χρόνια εκπρόσωπος των ανθρώπων που την πίστεψαν, την ψήφισαν και τους δικαίωσε.


- Ποια είναι η άποψη σου για την μέχρι τώρα πορεία της Δημοτικής Αρχής Δήμου Αλμωπίας;

Θα σας πω την άποψη μου ως κάτοικος αυτής της περιοχής που γεννήθηκα, ζω και εργάζομαι εδώ αρκετά χρόνια. Αποχωρώντας το 2019, η δημοτική αρχή θα αφήσει πίσω της μια άχρωμη και γκρίζα πόλη και αρκετά παρατημένα τοπικά διαμερίσματα.


- Ένα μήνυμα που θέλεις να μοιραστείς με τους πολίτες της Αλμωπίας με φόντο τις εκλογές στις 26 Μαΐου..


Αυτό που θέλω να πω σε κάθε ενεργό πολίτη της περιοχής είναι να γίνει μέρος της αλλαγής για την πόλη του, να γίνει η αλλαγή που ζητά. Γνωρίζω καλά ότι μόνο μαζί μπορούμε να καταφέρουμε να φέρουμε το καινούργιο για την Αλμωπία γιατί απλά "Εδω Ζουμε". Σε αυτές τις εκλογές ζητώ από τους συμπολίτες μου ψήφο εμπιστοσύνης αν θεωρούν ότι μπορώ να τους εκπροσωπήσω επάξια.

 Σας ευχαριστώ πολύ.

Καραπάνου Γεωργία

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον 
συνδυασμό του Χρήστου Μπάτση "Εδώ Ζούμε"


Ευχαριστούμε θερμά την Γεωργία Καραπάνου για το χρόνο της και της ευχόμαστε καλή επιτυχία.


ialmopia.gr

15 comments:

  1. το καλύτερο κορίτσι! καλή επιτιχία Γεωργία μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "άχρωμη και γκρίζα πόλη" είναι το χωριό σου και οι κάτοικοι του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΥ, ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΑΙΤ. ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΜΑΧΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ.

      Διαγραφή
  3. ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΤΣΗ ΟΙ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ. ΕΤΣΙ ΚΙ Η ΓΕΩΡΓΙΑ. ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαίρομαι ιδιαίτερα όταν νέοι άνθρωποι δείχνουν τόσο αγνή διάθεση να προσφέρουν στον τόπο τους. Δείχνει πραγματικά ότι αγαπάνε αυτό το μέρος ο καθένας ξεχωριστά. Καλή σου επιτυχία και καλή δύναμη Γεωργία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νομίζω είναι από Σωσάνδρα η κοπέλα. Γιαυτο και τα βλέπει τόσο μαύρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι να πρωτοπείς γι'αυτό τον άνθρωπο. Σου ευχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπραβο στα νεα τα παιδια που δεν φοβουνται να βγουν μπροστα με ιδεες και διαθεση. Συγχαρητηρια γεωργια μου σου ευχομαι τα καλυτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ξαδερφουλα απο εδω στα ξενα ευχομε οτι καλυτερο. Αξιζεις πολλα... Φιλακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό "Εδώ Ζούμε" του Χρήστου Μπάτση διότι ανεξάρτητα από το αν θα εκλεγώ , θέλω να είναι αυτός που θα διοικήσει τον Δήμο την επόμενη μέρα. Το σχολιο αυτο απο μονο του δηλωνει την ποιοτητα των υποψηφιων του κυριου Μπατση. Το καλο του τοπου οπου ΕΔΩ ΖΟΥΜΕ και οχι η καρεκλα.Χορτασαμε απο δεινοσαυρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. έχει όμως και νέα παιδιά με τόσο μεγάλη άγνοια που μπορεί να είναι άκρως επικίνδυνα.΄Ναι στο νέο ΑΝ γνωρίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το Καραπαναίικο της Σωσάνδρας έχει κάψει πολύ κόσμο. Ελπίζω η κοπέλα να διαφέρει από το σόι της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *