Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Ο Χρήστος Χατζηγιαννίδης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Ονομάζομαι Χατζηγιαννιδης Χρηστος.

Γεννήθηκα στις 9 Ιουλίου 1986 στην Ξιφιανη Αλμωπίας όπου και ζω με την σύζυγο μου Ξανθή Γάζη-Αθανασιαδου , φιλόλογο και τον γιο μου Δημήτρη. Ασχολήθηκα με τον αθλητισμό και κατάφερα να διακριθω στον στίβο , ως μέλος της εθνικής ομάδας με πανελλήνιες διακρίσεις καθώς και βαλκανικές .

Γονείς μου είναι ο Χατζηγιαννιδης Δημήτριος Ελ.Επαγγελματιας και η Ουρδα Ευθαλία Δικηγόρος . Αδελφός μου είναι ο Χατζηγιαννιδης Γεώργιος , αστυνομικός.

Είμαι απόφοιτος πανεπιστημίου φυσικής αγωγής και αθλητισμού με άριστα , 9,2.
Κάτοχος Master στα extreme sports και άσκηση στον ελεύθερο χρόνο.
Κατοχος διπλώματος UEFA C , αποκλειστικά για αναπτυξιακές ηλικίες στο ποδόσφαιρο .

Μιλώ Ρουμανικά και Αγγλικά .

Το 2014 μαζί με τον Σαμάρα Ιωάννη και πολλους εθελοντες δημιούργησα τον Πολιτιστικό αθλητικό σύλλογο
”Ίκαρος Αλμωπίας” στον οποίο υπάρχουν αυτή τη στιγμή 4 τμήματα στίβου και 2 τμήματα Handball καθως βρίσκεται υπό σύσταση και σκακιστικό τμήμα .

Απο το 2015 εως τώρα είμαι διευθυντης και προπονητης στις ακαδημιες του Αλμωπου Αριδαιας .

Το 2014 εως και 2016 συμμετείχα ως εκλεγμενο μέλος στην ευξεινο Λεσχη Αλμωπίας.

Δηλώνω υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος Αλμωπίας με τον συνδυασμό
“ Εδώ ζούμε ” και υποψήφιο δήμαρχο Αλμωπιας τον Κ. Χρηστο Μπατση.

Σκοπος της υποψηφιότητας μου είναι να καταθεσω όλη μου την γνώση, τις ιδεες και την αγάπη μου για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό και να γίνουν πράξη μεσα από τον δήμο Αλμωπίας .

Στόχος μου είναι να δημιουργηθούν καινουρια και καινοτόμα προγράμματα πάνω στον τομέα του αθλητισμού και πολιτισμού για κάθε ηλικία καθώς και η ανάδειξη τις Αλμωπίας ως ένας προορισμός όχι μόνο τουριστικός , αλλά και αθλητικός με πολλές επιλογές για τους πολίτες που ζουν εντός αλλά και εκτος Αλμωπίας .

Δείτε το βίντεο: 

2 comments:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *