Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Ο Σέλκος Ιωάννης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Ονομάζομαι Σέλκος Ιωάννης.



Εργάζομαι ως καθηγητής Οικονομικής θεωρίας στο φροντιστήριο «Νικολάου Βαδά» από το 2016 μέχρι και σήμερα. Παράλληλα, είμαι αντιπρόεδρος στο δασικό συνεταιρισμό «Μακεδονικά Αλυσοπρίονα» και μέλος αυτού από το 2012. Διαθέτουμε οικογενειακή επιχείρηση παραγωγής πρόβειου γάλακτος, όπου και συνεισφέρω βοηθητικά. Από το 2016 μέχρι και σήμερα, εποχιακά κάθε χρόνο, απασχολούμαι στην «Αγροδυναμική Αλμωπίας», εταιρία η οποία αναλαμβάνει τη συμπλήρωση ενιαίας αίτησης ενίσχυσης των παραγωγών, «ΟΣΔΕ».

Το 2018 εργάστηκα στο λογιστικό γραφείο της «Πασόη Χρυσάνθης» για έξι μήνες. Παλαιότερα, είχα εργαστεί σε δύο διαφορετικούς εργοδότες ως εργάτης σε υλοτομικές εργασίες. Είμαι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη) και του προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών στις Διεθνείς Σπουδές και τη Διπλωματία του Πανεπιστημίου Μακεδονίας επίσης.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *