Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

Αγώνες μίνι βόλεϊ στη Σκύδρα

Ο Φ.Ε.Σ. Αριστοτέλης Σκύδρας διοργάνωσε φέτος και για δέκατη συνεχόμενη χρονιά με μεγάλη επιτυχία τους αθλητικούς αγώνες μίνι βόλεϊ σ΄επίπεδο Κεντρικοδυτικής Μακεδονίας.


Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019, μπροστά από το Δημαρχείο Σκύδρας.
Η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου καλωσορίζοντας και χαιρετίζοντας τις νεαρές και τους νεαρούς αθλητές και τους παρευρισκόμενους δήλωσε τα εξής: « Ακόμη μία φορά, η πόλη μας γέμισε από δεκάδες χαρούμενα πρόσωπα μικρών και μεγάλων συμπολιτών μας και επισκεπτών που συμμετείχαν στην πανέμορφη εκδήλωση – γιορτή που διοργάνωσε με επιτυχία ο Αριστοτέλης Σκύδρας. Αγώνες βόλεϊ με συμμετοχή πολλών ομάδων που για μια ακόμη φορά πραγματοποιήθηκαν στην πόλη του ΦΕΣ Αριστοτέλης, του ιστορικού συλλόγου και ομάδας, με διαδρομή πάνω από πενήντα χρόνια.

Ο Αριστοτέλης Σκύδρας είναι η ομάδα που μας γεμίζει συγκίνηση και υπερηφάνεια.

Η ομάδα που διακρίνεται, που αναδεικνύεται, που κάνει ξακουστή την πόλη και το Δήμο μας. Δεν ξεχνάμε, άλλωστε, την πρόσφατη επιτυχία της με την άνοδο της ομάδας ανδρών στην Α2 κατηγορία.
Θερμές ευχές στον προπονητή και υπεύθυνο της διοργάνωσης Τάκη Χριστοφορίδη, στον Πρόεδρο Μπάμπη Βενετικίδη, σ΄όλα τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, στο γιατρό Νικόλαο Καλαϊτζόγλου, σ΄όλους τους γονείς και σ΄όλους αυτούς που στηρίζουν πραγματικά τον Αριστοτέλη. Ευχαριστώ τις αθλήτριες, τους αθλητές κι όλους τους παρευρισκόμενους. 

Ο Δήμος Σκύδρας είναι δίπλα στην ιστορική και άξια ομάδα μας, με κάθε τρόπο!

Ευχαριστώ ολόθερμα τον Αριστοτέλη για τη συλλεκτική φανέλα που μου χάρισαν, η οποία θα κοσμεί το Δημαρχείο μας!
Μαζί συνεχίζουμε!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *