Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019

Ανακοίνωση ΔΕΥΑ Αλμωπίας: Αποκατάσταση ηλεκτρομηχανολογικής βλάβης στο Λυκόστομο

Η Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας ενημερώνει την Τοπική Κοινότητα Λυκοστόμου ότι διαπιστώθηκε ηλεκτρομηχανολογική βλάβη με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί η γεώτρηση.

Αμέσως ενημερώθηκε ο εξωτερικός συνεργάτης της Δ.Ε.Υ.Α. – Αλμωπίας και ήδη βρίσκεται εκεί για την άμεση αποκατάσταση της βλάβης.

Επιπλέον, σαν ενημερώνουμε ότι έχει προγραμματιστεί έλεγχος και καθαρισμός των πηγών και όλων των φρεατίων προκειμένου να εξασφαλιστεί μεγαλύτερη ποσότητα πόσιμου πηγαίου νερού στην δεξαμενή ύδρευσης με σκοπό την επάρκεια αυτού σε όλες τις παροχές ύδρευσης του οικισμού.

Σας παρακαλούμε για την ορθολογική χρήση του νερού ώστε να μην γίνεται ασκόπως κατασπατάληση του.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α. ΑΛΜΩΠΙΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *