Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

Πρόγραμμα τεχνολογικής αναβάθμισης επιχειρήσεων με επιδότηση 100%



Βρίσκεται σε εξέλιξη η υποβολή προτάσεων στο πρόγραμμα του Ε.Π Κεντρικής Μακεδονίας με τίτλο "Κουπόνια Τεχνολογίας για τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας",
το οποίο σκοπεύει στην ενίσχυση των πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων μέσω της αγοράς καινοτόμων εφαρμογών Τ.Π.Ε., με σκοπό την ενδυνάμωση του σκέλους της εφαρμογής Τ.Π.Ε., ως βασικής υποστηρικτικής τεχνολογίας, για την εκμετάλλευση βελτιώσεων σε όρους παραγωγικότητας και προωθητικών ενεργειών από επιχειρήσεις και εκμεταλλεύσεις (από τον οδηγό του προγράμματος).

Επιλέξιμες δαπάνες είναι:

Α. Αγορά εξοπλισμού (Hardware): 
1. Εξυπηρετητές (servers) με τα συνοδευτικά στοιχεία του (πληκτρολόγια, οθόνη κλπ) και το απαιτούμενο λειτουργικό σύστημα
2. Εξοπλισμός ενσύρματου ή/και ασύρματου δικτύου & καλωδίωση (Routers, Switches, firewalls, bluetooth, access points, antennas κλπ)
3. Ηλεκτρονικοί υπολογιστές (Desktop/Laptop)
4. Εξοπλισμός γραφείου (projectors, scaners, printers)
5. Εξοπλισμός ΤΠΕ σχετικός με τις δραστηριότητες της επιχείρησης (πχ Bar code readers, διαδραστικοί πίνακες)

Β. Λογισμικό (Software)
1. Εφαρμογές γραφείου, antivirus κλπ
2. Προγράμματα που βοηθούν στη βελτιστοποίηση της παραγωγής και των επιχειρηματικών διεργασιών (πχ ERP, SCMS, WMS, PMS CMS, HRMS κλπ)
3. Εξειδικευμένα λογισμικά που αφορούν στη δραστηριότητα της επιχείρησης
4. Ανάπτυξη ιστοσελίδας (θα πρέπει να λειτουργεί τουλάχιστον σε 2 γλώσσες)
5. Ανάπτυξη ή/και διαχείριση ηλεκτρονικού καταστήματος e-shop (θα πρέπει να λειτουργεί σε τουλάχιστον 2 γλώσσες)

Γ. Παροχή υπηρεσιών
1. Συμμετοχή σε Ελληνικές Ηλεκτρονικές Αγορές (e-Marketplaces), είτε αυτές αφορούν δραστηριότητες τύπου Β2C (Επιχείρηση προς τον τελικό καταναλωτή), είτε B2B / B2E (Επιχείρηση προς επιχείρηση), για πωλήσεις, αγορές, προβολή και κατάλογο προϊόντων, σύγκριση τιμών, συμμετοχή σε προμήθειες, τιμολόγια και πληρωμές, συμμετοχή σε ηλεκτρονικούς διαγωνισμούς και δημοπρασίες κλπ
2. Υπηρεσίες Digidal marketing (πχ google ads, facebook ads, παρουσία στα Social Media)
3. Υπηρεσίες μετάφρασης του περιεχομένου  ιστοσελίδας ή/και του ηλεκτρονικού καταστήματος
4. Υπηρεσίες καταχώρησης, μετασχηματισμού και μεταφοράς δεδομένων

Προϋπολογισμός έργων: Από 5.000 έως 15.000 ευρώ

Επιδότηση: 100%

Ημερομηνία λήξης υποβολών: 5 Ιουλίου 2019

Για ενημέρωση σχετικά με την επιλέξιμότητα των ΚΑΔ της επιχείρησης σας, καθώς και για δωρεάν προβαθμολόγηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας. 





0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *