Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

ΚΠ Όραμα: Συνάντηση Εθελοντικών Ομάδων

Την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019 στις 7μ.μ. στην Καλή, στο χώρο του Δημαρχείου του πρ. Δήμου Μενηίδος πραγματοποιήθηκε συνάντηση των εθελοντικών ομάδων που υποστηρίζονται από το Κέντρο Πρόληψης "Όραμα". Στη συνάντηση συμμετείχαν μέλη της Εθελοντικής Ομάδας (Ε.Ο.) Καλής "Από καρδιάς..", της Ε.Ο. Γιαννιτσών "Νοιάζομαι", της υπό αναστολή Ε.Ο. Έδεσσας "Ασπίδα" και της υπό σύσταση Ε.Ο. Σκύδρας που συγκροτείται σιγά-σιγά.


Στόχος της συνάντησης ήταν η γνωριμία και η δια-σύνδεση των ομάδων μεταξύ τους, η αλληλο-ενημέρωση για τις δράσεις που υλοποιεί η κάθε μία, η ανταλλαγή εμπειριών και δυσκολιών, αλλά και η ανα-τροφοδότηση για περαιτέρω δημιουργική κινητοποίηση και συνεργασία σε διάφορους τομείς της καθημερινής ζωής. Όλες αυτές οι πρωτοβουλίες και οι δράσεις ενισχύουν τη συνοχή της κάθε τοπικής κοινωνίας και εμπεδώνουν το αίσθημα της αλληλεγγύης μεταξύ των πολιτών.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τον πιο νόστιμο τρόπο, αφού οι οικο-δέποινες από την Ε.Ο. "Από καρδιάς.." είχαν ετοιμάσει πλούσιο μπουφέ.. και μας υπενθύμισαν ότι αντίστοιχος θα περιμένει τους αιμοδότες που θα προσέλθουν την Τρίτη 25 Ιουνίου από τις 9 το πρωί στον ίδιο χώρο, όπου θα πραγματοποιηθεί η 33η εθελοντική αιμοδοσία τους.

Τον Δήμο Σκύδρας εκπροσώπησε η πρ. Αντιδήμαρχος Σκύδρας κα Μ. Γιακαμόζη.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *