Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

Έκλεισε την σεζόν η ακαδημία Μπάσκετ των Ατρόμητων ενότητας Γαλλικού

Εκλεισε την σεζον η ακαδημια Μπάσκετ των Ατρομητων Δημοτικής ενότητας Γαλλικού με διημερες εκδηλώσεις.Πρωτον την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019 οι Ατρόμητοι αποχαιρέτισαν και επίσημα την σεζόν, στο κλειστό του Καμπάνη ,στην καθιερωμένη γιορτή . Οι «Ατρόμητοι» αθλητές, οι οποίοι προέρχονται από τα χωρια του πρωην Δήμου Γαλλικού, νυν Δήμου Κιλκίς, αναμετρήθηκαν σε διαγωνιστικά παιχνίδια, χωρισμένοι σε τμήματα ανά ηλικία.


Οι νικητές των διαγωνιστικών ανά ηλικία ήταν:
Τμήμα junior ,διαγωνισμό jump shoot.
1.Κονιας Αντώνης
2.Ιωαννίδης Γιώργος
3.Κούτρα Ραφαελα
Τμήμα promini,διαγωνισμό jump shoot.
1.Σωττα Άγγελος
2.Ματεντζογλου Κώστας
3.Λάμπης Παναγιώτης
Τμήμα μίνι κοριτσιών, διαγωνισμό lay up.
1.Πετριδου Ευθαλια
2.Ηλιαδη Στεφανια
3.Σαραφιδου Χριστίνα 

Όπως επισης εγινε και ενας αγώνας επίδειξης αναμεσα στο ανδρικο τμημα και το παιδικό,το οποίο παιδικό τμήμα τιμήθηκε για την εξαιρετική του παρουσία στο πρωτάθλημα παίδων της ΕΚΑΣΚΕΜ, βγαίνοντας πρώτο στο νομό Κιλκίς και φτάνοντας έως τους 8 της διοργάνωσης.

Οι νικητές των διαγωνιστικων ελαβαν επαίνους,οι μικροί αθλητές μεταλια ,άλλα και ολοι οι αθλητές και αθλήτριες του συλλογου διπλωματα συμμετοχης.Επειτα ακολουθήσει φαγητό και μουσική μέσα από έναν πλούσιο μπουφέ από αλμυρά και γλυκά που ετοίμασαν οι γυναίκες του συλλόγου, αλλά και παγωτά που πρόσφερε η διοίκηση.

Δεύτερον την Κυριακή 16 Ιουνίου το κλείσιμο της σεζόν,περιελάμβανε,ημερησία εκδρομή στην Νέα Ποτιδαια Χαλκιδικής με συμμέτοχη πολλών αθλητών και φίλων στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων του συλλόγου. Πολλές βουτιές στην θάλασσα,παιχνίδια στην άμμο από τα πιτσιρίκια μας,τέννις στην παραλια και φυσικά δεν έλειψε και το μπασκετ στο νερό, διασκεδάζοντας και περνώντας υπέροχα ,αθλητές γονείς και φίλοι φωνάζοντας όλοι μαζί στο τέλος ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ και ανανεώνοντας το ραντεβού τους για το Σεπτέμβρη!!!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *