Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

Πέτρος Τσαρκνιάς: "Ευχαριστώ πολύ όσους και όσες υποστήριξαν την υποψηφιότητα μου στις δημοτικές εκλογές"

"Στους νεοεκλεγέντες δημοτικούς συμβούλους και στον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Αλμωπίας Κο Χρήστο Μπάτση εύχομαι καλή επιτυχία σε ότι είναι καλό, χρήσιμο και ωφέλιμο για τον τόπο μας και τους συμπολίτες μας.

Από τη μεριά μου, ευχαριστώ πολύ όσους και όσες υποστήριξαν την υποψηφιότητά μου στις δημοτικές εκλογές του Δήμου Αλμωπίας και όλους όσους είχαν να πουν έναν καλό λόγο για μένα. 

Αυτό μου δίνει δύναμη να συνεχίσω τον καθημερινό μου αγώνα για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την πρόοδο, ώστε να μπορώ να κοιτώ τα παιδιά μου, την οικογένειά μου, τους φίλους και τους συμπολίτες μου στα μάτια."
 
Πέτρος Τσαρνκιάς

2 comments:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *