Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

Ανασκόπηση Εκλογών Δήμου Αλμωπίας - Ανακοίνωση ialmopia

Ανακοίνωση ialmopia:

Λίγες ώρες μετά τα τελικά αποτελέσματα των κρίσιμων εκλογών για το 2019, θα θέλαμε να σας πούμε δυο λόγια για εμάς.

Η ηλεκτρονική μας εφημερίδα (www.ialmopia.gr) ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2013 ανεξάρτητη, σεβόμενη από την πρώτη ανάρτηση τους αναγνώστες που μας τιμούν καθημερινά με την επισκεψιμότητα τους και συνεχίζει αδέσμευτη, μακριά από κάθε είδους σκέψεις που θα αλλοίωναν τον χαρακτήρα μας.

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας για την στήριξη σας μέχρι τώρα στο site μας. Χιλιάδες "κλικ" στην ιστοσελίδα μας, μεταφράζονται σε χιλιάδες ευχαριστώ προς όλους εσάς και την τιμή που μας κάνετε καθημερινά διαβάζοντας τα άρθρα μας.

Κλείνοντας, θέλουμε να συγχαρούμε θερμά το νέο Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Χρήστο Μπάτση και του ευχόμαστε καλή δύναμη για το δύσκολο έργο, με καθαρό μυαλό και θετικά αποτελέσματα για το Δήμο μας. Όρεξη υπάρχει, όπως και ενθουσιασμός. Μένει μόνο να μεταφραστεί σε σκληρή δουλειά για την περιοχή μας και τους κατοίκους της.

Θέλουμε επίσης να συγχαρούμε όλους τους υποψήφιους Δημάρχους Αλμωπίας. Συγκεκριμένα, τον κ. Σάκη Χατζηδημητρίου, τον κ. Δημήτρη Μπίνο, τον κ. Νίκο Παρούτογλου και τον κ. Σταύρο Δρόσογλου για τον τίμιο αγώνα και τη στάση τους όλο αυτό το διάστημα. Όπως επίσης και όλους τους υπ. Δημοτικούς Συμβούλους, εκλεγμένους και μη, όλων των συνδυασμών, γιατί σε μια δύσκολη περίοδο, είχαν το θάρρος να βγουν μπροστά και να προσφέρουν στον τόπο μας. 

Ας συνεχίσουμε τώρα στο άρθρο που σας ετοιμάσαμε.

Ανασκόπηση Εκλογών 2019: Όλα τα γεγονότα της εκλογικής διαδικασίας των φετινών σημαντικών εκλογών, όπως τα κατέγραψε το ialmopia.gr

Ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, Live ενημερώσεις αποτελεσμάτων, καταγραφή των γεγονότων με εικόνες και βίντεο μέσα από το φακό και τη σκοπιά του ialmopia. Δείτε αναλυτικά:


Συνεντεύξεις:







Άρθρα & αποκλειστικά του ialmopia.gr

















3 comments:

  1. Αυτές οι εκλογές είχαν κι έναν μεγάλο νικητή στον τομέα της ενημέρωσης, κι αυτός ηταν το ialmopia, που έγκυρα, έγκαιρα, και κυρίως ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, μετέφερε τον παλμο της εκλογικής διαδικασίας στους πολίτες της Αλμωπίας.

    Πολλά μπραβο στη συντακτική ομάδα, με την ευχή να συνεχίσει δυναμικά κι ακούραστα το δημοσιογραφικό της έργο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μόνο μη χάσετε την αντικειμενικότητα σας παιδιά.. σε αυτές τις εκλογες σας έμαθα, πραγματικά χαιρόμουν να σας διαβάζω, αλλά μην κάνετε το λάθος και εξαργυρώσετε αυτήν την επιτυχία σας στηρίζοντας κάποιον ξεδιάντροπα όπως έκαναν όλοι οι άλλοι.. ο κόσμος τα έχει σιχαθεί αυτά και ελπίζω να μην με διώξετε κ εσείς όπως οι άλλοι από αναγνώστη σας. καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κανετε εξαιρετικη δουλεια, συνεχιστε ετσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *