Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

Σταύρος Αναστασιάδης: "Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που με τιμήσατε με τη ψήφο σας"

"Αγαπητοί συνδημότες, Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την τιμή που μου κάνατε με την ψήφο σας στις εκλογές της 26ης Μαΐου για την ανάδειξη του Δημοτικού Συμβουλίου. 


Δεσμεύομαι να καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για ενα καλύτερο αύριο για την Αλμωπία μας. Το αποτέλεσμα των εκλογών κάνει επιτακτική την ανάγκη για ανοιχτό διάλογο που εστιάζει στα προβλήματα της καθημερινότητας του Δήμου μας και θα είμαι συνεχως σε ανοιχτή επικοινωνία με ολους τους συμπολίτες μου ώστε να μεταφέρω τους προβληματισμούς και προτάσεις σας στο Δημοτικό Συμβούλιο. 

Μέσα από την διαδικασία γνώρισα αρκετούς ανθρώπους οι οποίοι συμμερίζονται την όρεξη μου για προσφορά στον τόπο, πράγμα το οποίο με χαροποίησε ιδιαίτερα και τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια , είτε εκλέχθηκαν είτε οχι. Ευχαριστώ θερμά τον κ. Σάκη Χατζηδημητρίου για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου συμπεριλαμβάνοντας με στο ψηφοδέλτιο του. Τέλος, ενα τεράστιο ευχαριστώ στην οικογένεια μου που ήταν δίπλα μου όλο αυτό το διάστημα."


 Σταύρος Αναστασιάδης

2 comments:

  1. Συγχαρητήρια Σταύρο! Ελπίζουμε να εκφράσεις το νέο και το προοδευτικό, ακούγοντας όλες τις απόψεις αυτών που σε προτίμησαν και αυτών που όχι! Μακάρι να συνεχίσουμε να βλέπουμε νέα παιδιά στη τοπική αυτοδιοίκηση. Η παλιά φρουρά των δημοσίων υπαλλήλων είναι καιρός να αποσυρθεί
    Καλή επιτυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια! Αφού λες ότι είσαι ανοιχτός προς τους συμπολίτες για να μεταφέρεις τους προβληματισμούς τους ξεκινά με την παιδική χαρά στο πάρκο κοντά στην αστυνομία...ενα έργο που καταστράφηκε πριν τελειώσει...εχεις μια ολόκληρη θητεία μπροστά σου για να το μεταφέρεις..ευχαριστω πολύ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *