Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019

Γ. Χατζηγιαννίδης: "Έπεσε η μάσκα σας" - Δ. Μπίνος: "Δεν δεχόμαστε να μας αμφισβητεί κανείς"

Μετά τη τοποθέτηση του κ. Χατζηγιαννίδη σχετικά με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Handball Cherry Cup 2019 στην Αριδαία και την απουσία ενημέρωσης προς τον κόσμο της Αλμωπίας, η "διαμάχη" με τη Δημοτική Αρχή συνεχίστηκε:


Λίγη ώρα αργότερα ακολούθησε η απάντηση του κ. Μπίνου:


Δ. Μπίνος: "Δεν δεχόμαστε να αμφισβητεί κανείς τη μεγάλη προσπάθεια που έχουμε κάνει ως Δημοτική Αρχή όλα αυτά τα χρόνια στον τομέα του αθλητισμού. Εμείς στηρίζουμε τον αθλητισμό και τον τόπο μας με ανιδιοτέλεια"


Στη συνέχεια απάντησε ο κ. Χατζηγιαννίδης:


Γ. Χατζηγιαννίδης: "Ένα μεγάλο μπράβο στους Δήμαρχο Αλμωπίας, Αντιδήμαρχο Αθλητισμού που την 3 ημέρα από την έναρξη του πρωταθλήματος Cherry Cup θυμήθηκαν να ενημερώσουν τους πολίτες. Έπεσε η μάσκα σας. Αν σας ενοχλούσε Δήμαρχε που για πρώτη φορα ο Δήμος Αλμωπίας διοργάνωσε ένα αθλητικό γεγονός όπου έγινε θεσμός, να μην το κάνατε δεκτό από το 2017 και να μην φωτογραφιζόσασταν. Το στηρίζεις άρα το εγκρίνεις. Η επιλογή του κόσμου ήταν να βάλει στην άκρη τους ανίκανους και να αναδείξει τους ικανούς. Μείνετε τουλάχιστον σε αυτό. Ακόμα ζείτε το όνειρό σας, αλλά μέχρι τον Αύγουστο."

1 σχόλια:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *