Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019

Ξεκίνησε για 3η συνεχόμενη χρονιά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Handball Cherry Cup 2019 στην Αριδαία

Γιώργος Χατζηγιαννίδης: "Ξεκίνησε εχθές για 3η συνεχόμενη χρονιά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Handball Cherry Cup 2019 όπου συνδιοργανώνεται από τους Δήμο Έδεσσας και Αλμωπίας καμία ανακοίνωση καμία ενημέρωση από τον δικό μας Δήμο. 
Ένας αθλητικός θεσμός στην περιοχή μας. Οι αθλητές στο σύνολο πάνω από 250. Ένας αριθμός που δεν τον φτάνει κανένα αθλητικό πρωτάθλημα στην περιοχή μας. 
Οι αρμόδιοι του Δήμου μας στον αθλητισμο, κατά την ενημέρωση μου και με λύπη μου έμαθα ότι είναι, άφαντοι. Είστε άξιοι της μοίρας σας και φυσικά δεν έχετε την παραμικρη ιδέα για τον αθλητισμό. 
Καλή επιτυχία ευχομαι σε όλους του αθλητές και σε όλη την διοργάνωση."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *