Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019

Οι 2 νικητές για το Live Μωρά στη Φωτιά & Λουδίας στην Αριδαία!


Έτοιμοι για τη μεγαλύτερη ροκ συναυλία στην Αριδαία; Το ialmopia.gr κλήρωσε 2 δωρεάν προσκλήσεις για το Live που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Αύγουστου στο Ανοιχτό Θέατρο Δασάκι Αριδαίας! 


Οι νικητές προέκυψαν από τη διαδικασία στη σελίδα του ialmopia στο facebook και από τη φόρμα συμμετοχής στο άρθρο στο site μας.


Οι 2 νικητές του διαγωνισμού είναι οι εξής:


1) Eleni Dekou

2) Μέντσης Νεκτάριος


Με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας στην είσοδο θα μπορέσουν να μπουν στον συναυλιακό χώρο.


Η μεγαλύτερη ροκ συναυλία του καλοκαιριού στην περιοχή μας είναι γεγονός, αφού τα "Μωρά στη Φωτιά" και οι "Λουδίας" έρχονται στις 29 Αύγουστου στο Ανοιχτό Θέατρο Δασάκι στην Αριδαία.


Μωρά στη Φωτιά

Τα Μωρά στη Φωτιά είναι ένα ελληνικό ροκ συγκρότημα, που δημιουργήθηκε το 1984 από τους Στέλιο «Σαλβαδόρ» Παπαϊωάννου (τραγούδι, μπάσο), Δημήτρη «Μπάννυ» Βασιλειάδη (κιθάρα) και Γιώργο Παπαϊωάννου (ντραμς). Ο πρώτος δίσκος, ονόματι Μωρά στη Φωτιά, κυκλοφόρησε το 1987, μετά την αντικατάσταση του Βασιλειάδη από τον Παύλο Παυλίδη. Είχε μεγάλη απήχηση και σήμερα θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα άλμπουμ της ελληνικής ροκ σκηνής. Ακολούθησε μια μακρά περίοδος απουσίας από τα στούντιο, με πολλές αλλαγές στη σύνθεση και μόνο σταθερό μέλος τον Σαλβαδόρ. Ο δεύτερος δίσκος, Θεατρίνοι, κυκλοφόρησε μόλις το 1999 και περιείχε μελοποιημένα ποιήματα των Γιώργου Σεφέρη, Οδυσσέα Ελύτη και Κώστα Καρυωτάκη. Έκτοτε, μέσω της δισκογραφικής Baby Records του Σαλβαδόρ, το συγκρότημα έχει κυκλοφορήσει νέες δουλειές.

Τα Μωρά στη Φωτιά θεωρούνται ευρέως ένα από τα πιο επιδραστικά συγκροτήματα του ελληνικού ροκ. Η σπουδαιότητα τους έγκειται στον ελληνικό στίχο, σπάνιο για την εποχή, το έντονο κοινωνικοπολιτικό περιεχόμενο των τραγουδιών και την ιδιότυπη φωνή του Σαλβαδόρ. Ειδικά ο πρώτος τους δίσκος βοήθησε σημαντικά στην άνοδο της δημοφιλίας του ελληνόφωνου ροκ κατά τη δεκαετία του 1990

Λουδίας

Οι Λουδίας είναι μια μπάντα από τη Θεσσαλονίκη, που παίζει ελληνόφωνο ροκ. Ξεκίνησε τη διαδρομή της στα μέσα της δεκαετίας του '90 και η πρώτη δισκογραφική δουλειά τους κυκλοφόρησε από την LEGEND το 2000. Περιείχε την διαχρονική επιτυχία "Tα Λιπάσματα", που ακούγεται μέχρι σήμερα στα ραδιόφωνα. Το 2004 κυκλοφόρησε από την OLON MUSIC η δεύτερη τους δουλειά, με τίτλο "Oι Σαλαμάνδρες Δεν Χορεύουν Σέϊκ", που περιέχει το τραγούδι "Ρουφιάνος". Οι Λουδίας έχουν κατά βάση κοινωνικό-πολιτικό στίχο με έντονη σατυρική διάθεση και οι live εμφανίσεις γίνονται party με την συμμετοχή του κοινού. Τον Δεκέμβριο του 2008 κυκλοφόρησε το 3ο τους cd, με τίτλο "Εντεχνίλα", από την ανεξάρτητη εταιρία "Tech Killa Records". Ένα από τα τραγούδια του album, "O Xρόνος", έφτασε στον τελικό του φεστιβάλ τραγουδιού Θεσσαλονίκης 2008. Αυτό τον καιρό δίνουν συναυλίες και γράφουν νέα τραγούδια, ώστε να κυκλοφορήσουν σε ένα LP.






0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *