Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019

Ξεκίνησε η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Φ.Ο. Αριδαίας

Ξεκίνησε τη Δευτέρα 26/8 η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Φ.Ο. Αριδαίας για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, που ξεκινά στις 13 Οκτωβρίου. 

Ο προπονητής της ομάδας, Παναγιώτης Βάτσης, στη σύντομη ομιλία του προς τους παίκτες εξήγησε τη φιλοσοφία του, τόσο για το αγωνιστικό κομμάτι, όσο και για το σεβασμό που πρέπει να δείχνει ο καθένας για το συμπαίκτη του. 

Το παρόν έδωσαν και πολλά μέλη της διοίκησης εκφράζοντας την πεποίθηση πως θα συνεχιστεί το οικογενειακό κλίμα για άλλη μια χρονιά και ότι οι νέοι παίκτες θα προσαρμοστούν εύκολα στην ομάδα. 

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί με καθημερινές, πρωινές και απογευματινές προπονήσεις, μέχρι το πρώτο φιλικό που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του Σεπτέμβρη.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *