Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019

Συγχαρητήριο μήνυμα Κοινωνίας σε Κίνηση για τους επιτυχόντες των πανελληνίων εξετάσεων

Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των πανελληνίων εξετάσεων η Κοινωνία σε Κίνηση θέλει να εκφράσει τα θερμά της συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές μαθήτριες που συμμετείχαν σε αυτό το ταξίδι.

Τους ευχόμαστε τα όνειρα τους και οι φιλοδοξίες τους να πραγματοποιηθούν. Επίσης θα θέλαμε να συγχαρούμε τους γονείς και τους καθηγητές τους που σε όλο αυτόν τον επίπονο δρόμο αποτέλεσαν τον συνοδοιπόρο και τον σύντροφο που εναπόθεσαν το βάρος και τις αγωνίες τους.

Φυσικά ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα νέες κορυφές και νέες προκλήσεις θα βρεθούν μπροστά σας .Μη σταματάτε να αγωνίζεστε η ζωή θα σας αποδείξει ότι δικαιώνει τους αγωνιστές. Επίσης σε αυτό το σταυροδρόμι μη ξεχνάτε ότι η κοινωνία της πόλη μας σας χρειάζεται και έχει ανάγκη τις προοδευτικές σας ιδέες, τις γνώσεις σας, την κριτική σας σκέψη, την δυναμική σας. Καλή πρόοδο και καλή σταδιοδρομία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *