Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2019

Στην παρουσίαση του βιβλίου «Με τα μάτια των ξένων - Περιηγητές στην Έδεσσα και την Πέλλα, 1328-1912»

Εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου «Με τα μάτια των ξένων...

...Περιηγητές στην Έδεσσα και την Πέλλα, 1328-1912», που εξέδωσε πρόσφατα ο Φ.Σ.Ε. «Μέγας Αλέξανδρος», πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019, στο Παρθεναγωγείο (Βαρόσι Έδεσσας).

Η πολυπληθής παρουσία του κόσμου ήταν ιδιαίτερα συγκινητική καθώς μεταξύ αυτών που παρακολούθησαν την εκδήλωση ήταν μέλη του Συλλόγου Εδεσσαίων της Θεσσαλονίκης αλλά και Εδεσσαίοι που ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό.

Για το βιβλίο μίλησαν η Αποστολία Μαλαδάκη, φιλόλογος, ο Θοδωρής Σαρηγκιόλης, ποιητής, η Κατερίνα Αθανασίου υπ.δημ.σχέσεων του Συλλόγου και ο Γιάννης Χατζηπέγιου, Πρόεδρος του Φ.Σ.Ε. «Μέγας Αλέξανδρος».

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Έδεσσας κ.Δημ.Γιάννου και σύντομη τοποθέτηση ο ιστορικός-συγγραφέας κ.Κων.Σταλίδης.

Η εκδήλωση ήταν μια συνδιοργάνωση με τον Δήμο Έδεσσας και την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση (ΔΗΚΕΔΕ).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *