Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

Ψυχωμένος ο Φ.Ο. Αριδαίας πήρε μεγάλη νίκη στην παράταση!

Φ.Ο. Αριδαίας - Ολυμπιακός Βόλου 78-75 (κ.α. 66-66)

Σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα, η ομάδα του Φ.Ο. Αριδαίας επικράτησε στην παράταση του Ολυμπιακού Βόλου με 78-75 (κ.α. 66-66), για τη 2η αγωνιστική του 3ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα μας ξεκίνησε νευρικά το παιχνίδι και βρέθηκε πίσω με 2-9 στο πρώτο πεντάλεπτο. Οι παίκτες του Παναγιώτη Βάτση συνήλθαν γρήγορα και έκλεισαν την ψαλίδα, για να τελειώσει το πρώτο δεκάλεπτο με σκορ 15-16.Στο ίδιο μοτίβο και το δεύτερο δεκάλεπτο για τον ΦΟΑ, οι κακές επιλογές στην επίθεση και τα πολλά λάθη έδωσαν την ευκαιρία στους παίκτες του Βόλου να προηγηθούν με πέντε πόντους στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου (27-32).Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε καλύτερα για τον Φ.Ο. Αριδαίας, καθώς πλησίασε τους Βολιώτες και μάλιστα προσπέρασε κιόλας με 40-39, 4’ πριν το τέλος του 3ου δεκαλέπτου. Εκεί ανέλαβε ο Μούμογλου για τους φιλοξενούμενους, που έβαλε και τους 12 τελευταίους πόντους του τρίτου δεκαλέπτου για την ομάδα του, για να πάρει την απάντηση του Αβραμίδη από τους γηπεδούχους, ο οποίος με δύο συνεχόμενα τρίποντα διαμόρφωσε το 52-51, στο τέλους του τρίτου δεκαλέπτου.Οπλισμένος μπήκε και στο τέταρτο δεκάλεπτο ο Αβραμίδης, που και πάλι με δύο συνεχόμενα τρίποντα κράτησε όρθια την ομάδα της Αριδαίας, απαντώντας στις εύστοχες επιθέσεις του Μπογδάνου και του Καραμήτσου για τους φιλοξενούμενους. 
 
Έτσι φτάσαμε στο 66-66, με τον Ολυμπιακό Βόλου να έχει την τελευταία επίθεση, τον Μπογδάνο να αστοχεί σε σουτ μέσα από τη ρακέτα και το παιχνίδι να οδηγείται στην παράταση.Στον έξτρα χρόνο, οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο και 48" πριν το τέλος το σκορ ήταν 73-73. Την προτελευταία επίθεση για την ομάδα μας πήρε ο Γεωργάκης, ο οποίος κέρδισε φάουλ και ευστόχησε σε δύο βολές, κάνοντας το 75-73. Ακολούθησε άστοχη επίθεση από τους Βολιώτες και στην επόμενη επίθεση ο Πάρις Παουλεάνου έδωσε τη χαριστική βολή στους φιλοξενούμενους με σουτ τριών πόντων, κάνοντας το 78-73. Το μόνο που κατάφεραν οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου στα τελευταία δευτερόλεπτα, ήταν να μειώσουν με δύο βολές, για το τελικό 78-75.Άξιοι της φιλοξενίας μας, οι παίκτες, οι προπονητές και οι παράγοντες του Ολυμπιακού Βόλου, στους οποίους ευχόμαστε καλή συνέχεια.Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που βρέθηκε στις κερκίδες του ΔΑΚ Αριδαίας και πραγματικά έδωσε ώθηση στην ομάδα μας για να πάρει μια μεγάλη νίκη.Διαιτητές: Φούντζηλας - Γραικός.
 
Δεκάλεπτα: 15-16, 27-32, 52-51, 66-66, Παρ. 78-75.
 
Φ.Ο. Αριδαίας (Βάτσης): Παπαδόπουλος 8(2), Βασίλογλου, Πέτκος 3(1), Τοπαλίδης 2, Παντής, Πονόπουλος 6, Παπαβραάμ, Αβραμίδης 13(4), Γεωργάκης 10(1), Μακρόπουλος 10, Παουλεάνου 19(2), Στρέπκος 7.
 
Ολυμπιακός Βόλου (Βλιώρας): Μπράμι, Μπεκρής, Μπούρας, Ιλτσόγλου 12(3), Καραμήτσος 11(2), Μπογδάνος 24 (1), Αγγελοκωστόπουλος, Μπουσκολίτης 7, Σκαμάγκας 6(2), Ευτυχίδης, Σπανόπουλος, Μούμογλου 15.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *