Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019

Ανακοίνωση του τμήματος της Ρυθμικής Γυμναστικής ΦΟ Αριδαίας

Ο Φ.Ο. Αριδαίας ενημερώνει ότι λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης του κόσμου στις εγγραφές του τμήματος της ρυθμικής γυμναστικής, η οποία ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη, θα δημιουργηθούν νέα τμήματα για να καλύψουν όλους τους ενδιαφερόμενους, με σκοπό να μην μείνει ούτε ένα παιδί εκτός αθλητισμού.

Παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευσή σας έως την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου για εγγραφές, ώστε να δημιουργηθούν νέα τμήματα και να γίνει ορθή και ποιοτική κατανομή των αθλητριών σε αυτά.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά τον κόσμο της Αλμωπίας για την εμπιστοσύνη που δείχνει στον Όμιλό μας και να καλωσορίσουμε τα νέα μέλη στη μεγάλη μας οικογένεια!

Για περισσότερες πληροφορίες:
Δούκη Μαριάννα 6979534844
Μπεκίρη Άννα 6943900082

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *