Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

Ανακοίνωση Συλλόγου Πολυτέκνων Αλμωπίας «7 Μακκαβαίοι Αδελφοί»

Ο σύλλογος πολυτέκνων Αλμωπίας «7 Μακκαβαίοι Αδελφοί» γνωστοποιεί στα μέλη του την εκ νέου δυνατότητα υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα παροχής χρηματικού βοηθήματος σε 1.000 πολύτεκνες αγρότισσες μητέρες από τον λογαριασμό Αγροτικής Εστίας του ΟΠΕΚΑ, έτους 2019.

Η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων από τις ενδιαφερόμενες γίνεται μέσω των ΚΕΠ όλης της χώρας και θα έχει διάρκεια από 20/11/2019 έως και 2/12/2019.

Επισημαίνεται ότι, η δυνατότητα της εκ νέου υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής για το εν λόγω πρόγραμμα δόθηκε με απόφαση της Διοίκησης του ΟΠΕΚΑ δεδομένου ότι υπήρξαν πολλές περιπτώσεις ενδιαφερομένων μεταξύ των οποίων και ο σύλλογος μας που είχε επικοινωνία τηλεφωνικά με τη διοίκηση του ΟΠΕΚΑ, αλλά και με επιστολή μας προς τον αρμόδιο υπουργό εργασίας και κοινωνικής ασφάλισης κ. Βρούτση, ώστε να επιληφθεί του θέματος και να προχωρήσει σε εκ νέου ανακοίνωση συμμετοχής στο εν λόγω πρόγραμμα για όσες μητέρες αδίκως δεν πληροφορήθηκαν και δε συμπεριλήφθηκαν στο πρόγραμμα με αποτέλεσμα να απολέσουν το χρηματικό αυτό βοήθημα.

Γι’ αυτό η δυνατότητα της εκ νέου υποβολής αιτήσεων αφορά αποκλειστικά όσους δικαιούχους, δεν υπέβαλλαν αίτηση και δεν έλαβαν την εν λόγω παροχή.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΑ www.opeka.gr. Επίσης, μπορούν να επικοινωνήσουν με τα ΚΕΠ Αριδαίας στο τηλέφωνο 2384028036.


Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος

Κοντάκος Νικόλαος

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *