Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019

Στο Κέντρο του Τουριστικού Ενδιαφέροντος η Έδεσσα η Πέλλα και το Καϊμακτσαλάν στην έκθεση PHILOXENIA στην Θεσ/νικη

Με μια σειρά δράσεων ο Δήμος Έδεσσας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Έδεσσας ολοκλήρωσαν την παρουσία της Έδεσσας και της Ορεινής Πέλλας στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia προβάλλοντας τα αξιοθέατα της πόλης και της ευρύτερης περιοχής της Ορεινής Πέλλας και τις θεματικές διαδρομές που αναδεικνύουν τις περιβαλλοντικές, πολιτιστικές, γαστρονομικές και αθλητικές διαδρομές της περιοχής. 
 
Τόσο ο δήμαρχος Έδεσσας Τάκης Γιάννου όσο και η πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΕ Νατάσα Ιατρίδου δήλωσαν ικανοποιημένοι από την εμφάνιση της Έδεσσας όσο και από την επισκεψιμότητα του περιπτέρου και το ενδιαφέρον καθόλη την διάρκεια των εκδηλώσεων της έκθεσης.

Το περίπτερο πλαισίωσαν με την παρουσία τους αρκετοί επιχειρηματίες καθώς και εξειδικευμένοι εθελοντές οι οποίοι έδωσαν το καλύτερο εαυτό τους για την ενημέρωση του κόσμου για τις νέες εκθέσεις και δράσεις που περιέχει το πολιτιστικό-τουριστικό προϊόν της Έδεσσας, της Πέλλας και του Καϊμάκτσαλάν. 
 
Επίσης η Έδεσσα συμμετείχε στις παράλληλες δράσεις των επιχειρηματικών συναντήσεων της HELEXPO με επιλεγμένους φορείς και επιχειρηματίες τουρισμού από όλο τον κόσμο που οι ίδιοι θέλουν να βάλουν την Έδεσσα στο πρόγραμμά τους. Αμέσως μετά την λήξη της έκθεσης οργανώθηκε ταξίδι εξοικείωσης για περιορισμένο αριθμό διαμορφωτών θεματικών τουριστικών προγραμμάτων οι οποίοι και περιηγήθηκαν σε όλη περιοχή για ένα τριήμερο.

Σύμφωνα με τον Ευάγγελο Κυριακού υπεύθυνο Τουρισμού της Έδεσσας, ο Θεματικός Τουρισμός είναι η αξία που δίνει στον επισκέπτη συναισθήματα και εμπειρίες από όλα όσα οργανωμένα προσφέρει η πόλη και η περιοχή 365 μέρες το χρόνο. Ότι δηλαδή πρέπει να κάνει κάθε προορισμός στην Ελλάδα. Οικουμενική Ελλάδα άλλωστε είναι το άθροισμα των μερών της. 
 
Με την συμμετοχή ο προορισμός Έδεσσα & Ορεινή Πέλλα οργανώνεται καλύτερα με τρόπο ώστε τα περισσότερα οφέλη να γυρνούν στην τοπική κοινωνία, να διευκολύνεται η επιχειρηματικότητα, η αποτελεσματικότητα και η βιωσιμότητα. Κοινός στόχος είναι ο 12μηνος θεματικός τουρισμός μέσα από τον συνδυασμό υπηρεσιών από όλους μας ώστε η παραμονή τους στον τόπο μας να μείνει ως αξέχαστη και μοναδική εμπειρία. Η κάρτα πόλης της Έδεσσας, EDESSA CITY CARD, είχε την τιμητική της όπως και τα νέα θεματικά αξιοθέατα.

Το ραντεβού ανανεώνεται με περισσότερες εκδηλώσεις και εξωστρεφείς δράσεις για το 2020 ενώ περισσότερες πληροφορίες μπορεί να πάρει κάποιος στο Κέντρο Πληροφόρησης Έδεσσας 2381020300 Καθημερινά και ΣΒΚ 10πμ-4μμ κ.Κατερίνα Δέλλιου.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *