Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

ΔΕΥΑ Αλμωπίας: Στην εφορία ληξιπρόθεσμες οφειλές άνω των 250 ευρώ από το νέο έτος

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Αλμωπίας ενημερώνει τους πολίτες του Δήμου Αλμωπίας ότι, η υποβολή αιτήσεων για την ρύθμιση βεβαιωμένων οφειλών τους στην υπηρεσία έως 29.11.2019, σε έως 100 δόσεις βάσει του Ν.4611/2019 ισχύει έως και τη Τρίτη 31.12.2019. Η συγκεκριμένη ρύθμιση επωφελεί τους καταναλωτές με αφαίρεση όλων ή μέρους των τόκων και προσαυξήσεων, δηλαδή ποσοστό από 100% έως 50%, ανάλογα με τον αριθμό των δόσεων που θα επιλεχθούν. Η ελάχιστη μηνιαία δόση είναι 20,00 ευρώ και η τελευταία μικρότερη ή ίση με τις προηγούμενες.

Συγκεκριμένα, αυτό επισημοποιήθηκε με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ Α’ 145/30-09-2019, σύμφωνα με την οποία παρατάθηκε έως 31/12/2019 ο Ν.4611/2019 (ΦΕΚ Τεύχος Α’ 73/17.05.2019) περί ρύθμισης οφειλών.

Στόχος της υπηρεσίας μας λοιπόν, είναι να βοηθηθούν οι καταναλωτές με την ισχύουσα ρύθμιση και να επωφεληθούν το κατά δύναμιν.

Τέλος, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας επισημάνουμε ότι, αφότου παρέλθει το χρονικό περιθώριο της ρύθμισης, η υπηρεσία της Δ.Ε.Υ.Α.-Α θα βεβαιώνει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές άνω των 250,00 ευρώ προς την ΔΟΥ.

Η ενέργεια αυτή οφείλεται στο γεγονός ότι, η Δ.Ε.Υ.Α.-Α είναι υπηρεσία κοινωφελούς χαρακτήρα και προσφέρει τις υπηρεσίες της βασιζόμενη στην ανταποδοτικότητα της. Με σημείο αναφοράς λοιπόν την σχέση εμπιστοσύνης της υπηρεσίας με τους πολίτες του Δήμου μας και προκειμένου να προσφέρει συνεχώς και αδιαλείπτως τις υπηρεσίες της οφείλει να εξασφαλίζεται η εισπραξιμότητα.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.


Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ 
ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ (Δ.Ε.Υ.Α.-Α)

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *