Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

Η γιορτή φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στους Προμάχους Αλμωπίας [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στους Προμάχους η γιορτή του ανάμματος του Χριστουγεννιάτικου δέντρου του ιστορικού οικισμού.

Την εκδήλωση διοργάνωσαν ο Δήμος Αλμωπίας, η τοπική κοινότητα, ο Μ.Χ.Σ. Προμάχων και η Ομάδα Εθελοντών Προμάχων.

Μετά την φωταγώγηση του έλατου, ακολούθησε γιορτή με επίκαιρη μουσική, προσφφέρθηκαν σε όλους γλυκά, πίτες, χυμοί και τσίπουρο που χάρισαν οι κάτοικοι του χωριού, ενώ την παράσταση έκλεψε ο αγαπημένος των παιδιών Άγιος Βασίλης, ο οποίος μοίρασε σε όλους δώρα και καραμέλες.

Η επιτυχία της εκδήλωσης, επιβεβαιώνει το γεγονός ότι, η συνεργασία, η συνοχή και η προσπάθεια για το κοινό καλό, παράγει πολιτισμό και δημιουργεί πρωτόγνωρους θεσμούς και μελλοντικές παρακαταθήκες ...

Καλές γιορτές και του χρόνου με υγεία.


Πηγή: promahi-nea.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *