Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

Συνεχίζονται οι αιτήσεις για το Κοινωνικό Παντοπωλείο στα Γιαννιτσά

Συνεχίζεται η κατάθεση δικαιολογητικών για το Κοινωνικό Παντοπωλείο «Παναγία η Ελεούσα» της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας στα Γιαννιτσά. 
 
Μέχρι τις 16 Δεκεμβρίου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσκομίσουν στους υπευθύνους των Φιλοπτώχων Ταμείων των ενοριών τους τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ώστε μετά τον έλεγχο από την επιτροπή να καταρτιστεί ο νέος κατάλογος δικαιούχων για το 2020.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο λειτουργεί από το 2012 και συντονίζεται από επιτροπή του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως, ενώ συμμετέχουν σε αυτό και το ενισχύουν τα τοπικά Φιλόπτωχα των ενοριών των Γιαννιτσών. Με τον τρόπο αυτόν παρέχονται είδη πρώτης ανάγκης σε 140 οικογένειες (2019) από όλες τις ενορίες της πόλεως. Τα προϊόντα αυτά χορηγούνται δωρεάν σε όσους συμπολίτες μας έχουν αποδεδειγμένη οικονομική αδυναμία.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

1. Αίτηση συμμετοχής.

2. Φωτοτυπία Ταυτότητος (για τους αλλοδαπούς χρειάζεται φωτοτυπία διαβατηρίου και άδεια παραμονής).

3. Εκκαθαριστικό σημείωμα (Οικ. έτους 2018) του αιτούντος και κάθε φιλοξενούμενου ενήλικου μέλους. (Σε περίπτωση πού δεν γίνεται φορολογική δήλωση χρειάζεται υπεύθυνη δήλωση θεωρημένη από την Εφορία πού να το βεβαιώνει)

4. Ε1 Φορολογικής Δήλωσης και Ε9 Περιουσιακής κατάστασης. (Οικ. έτους 2018)

5. Πιστοποιητικό Οικογενειακής κατάστασης από τον Δήμο Πέλλας.

6. Βεβαίωση ανεργίας πρόσφατης έκδοσης από τον ΟΑΕΔ. (εφόσον υπάρχει)

7. Πιστοποιητικό αναπηρίας. (εφόσον υπάρχει)

8. Αντίγραφο Οικονομικής ενίσχυσης από Πρόνοια, σίτιση, ΚΕΑ κλπ.(εφόσον υπάρχουν)

9. Εκκρεμότητα Δανείων και υποχρεώσεων. (εφόσον υπάρχουν)

10. Έκθεση του Προέδρου του Φιλοπτώχου της ενορίας.

Τα δικαιολογητικά πρέπει να κατατεθούν από τις 2 έως τις 16 Δεκεμβρίου στον Πρόεδρο του Φιλοπτώχου ταμείου της ενορίας όπου διαμένει ο αιτών.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *