Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019

Best of 2019: Αουτς! Αυτές είναι οι μεγαλύτερες εμπορικές αποτυχίες της χρονιάς!

Και οι δέκα ήταν... αποτυχίες. Δείτε ποιες ταινίες κόστισαν ακριβά στους παραγωγούς τους και δεν τις είδαν ούτε οι φανατικοί.

Από το 10 μέχρι το 1, αυτές είναι οι ταινίες που δεν τα κατάφεραν, έσκασαν ηχηρά στο μέρος όπου καταλήγουν οι ταινίες που πρόδωσαν τις προσδοκίες των παραγωγών τους - και στις περισσότερες περιπτώσεις και των θεατών.


10. Οι Αγγελοι του Τσάρλι της Ελίζαμπεθ Μπανκς | Το budget του ήταν περίπου 48 εκ. δολ. και παγκοσμίως έφερε πίσω γύρω στα 52 εκατομμύρια. Μια Κρίστεν Στιούαρτ δεν φέρνει την... άνοιξη.


9. Εξολοθρευτής: Σκοτεινό Πεπρωμένο του Τιμ Μίλερ | Κόστισε 185 εκ. δολ και έφερε πίσω γύρω στα 255. Αυτό το κάνει αποτυχία, αλλά όχι και κακή ταινία, σωτήρια σίγουρα για το ταλαιπωρημένο μέσα στα χρόνια franchise.


8. Gemini Man του Ανγκ Λι | Κόστισε 138 εκ. δολ. και έβγαλε μόλις 172 και κάτι ψιλά. Δεν βλεπόταν κιόλας, οπότε, τι τα θες...


7. Καρδερίνα του Τζον Κρόουλι | Best seller στο χαρτί, όχι όμως και στην οθόνη. Από τα χειρότερα ανοίγματα όλων των εποχών, χρέωσε περί τα 50 εκατομμύρια τη Warner και τα Amazon Studios, κόστισε 44 εκατομμύρια για να φτιαχτεί και έβγαλε μόλις κοντά στα 10 παγκοσμίως.


6. Χελς Κίτσεν: Οι Βασίλισσες του Εγκλήματος της Αντρεα Μπερλόφ | Κόστισε 38 εκ. δολ, έβγαλε κάτι σαν 16 παγκοσμίως, δεν ήταν και πολύ καλό, ξεχάστηκε πριν καν το πάρεις χαμπάρι.


5. X-Men: Ο Μαύρος Φοίνικας του Σάιμον Κίνμπεργκ | Κόστισε 200 εκατομμύρια δολάρια, έβγαλε μόλις 252 και κάτι παγκοσμίως, το χειρότερο box office ταινίας της σειράς. Τα υπόλοιπα είναι Ιστορία.


4. UglyDolls: Τα Ασχημογλυκούλια του Κέλι Ασμπουρι | Κόστισε 45 εκ. δολ, και έβγαλε κοντά στα 33. Προς το ασχημό- τα γλυκούλια...


3. Ο Ευγενικός Κύριος Λινκ του Κρις Μπάτλερ | Κόστισε 100 εκ. δολάρια και έκανε μόλις 25. Και ήταν ένα θαύμα. Αλλά κανείς δεν θέλησε να το απολαύσει όπως του αξίζει. Στο μέλλον θα επανεκτιμηθεί.


2. Hellboy: Ξαναγύρισα από την Κόλαση του Νιλ Μάρσαλ | Δίκαιη αποτυχία, ελλείψει του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο. 45 εκατομμήυρια δολάρια ήρθαν πίσω παγκοσμίως από τα 50 περίπου που κόστισε. Αουτς...


1. Πόλη υπο Κατοχή του Ρούπερτ Γουάιατ | Ούτε και θυμάστε ότι βγήκε στις ελληνικές αίθουσες. Γιατί απέτυχε οικτρά να πείσει ακόμη και τους πιο σκληροπυρηνικούς. Κόστισε 25 εκ. δολ. και δεν έφτασε ούτε τα 10 εκατομμύρια σε εισπράξεις, δυστυχώς, επιβεβαιώνοντας πως οι original ιδέες original καίγονται. Εχει ήδη χρεωθεί το ένατο χειρότερο άνοιγμα όλων των εποχών... 
 
 
 
απο το flix.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *