Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019

ΕΚΑΣΚΕΜ: Με νίκη εκτός έδρας συνέχισε ο Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών

Νικηφόρα έκλεισε το 2019 το ανδρικό τμήμα του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών αφού το απόγευμα του Σαββάτου 21/12/2019 κέρδισε την ομάδα του «Εδεσσαικού» στο κλειστό γυμναστήριο της Έδεσσας με σκόρ 72-50 στα πλαίσια του ανδρικού πρωταθλήματος που διοργανώνει η Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας.

Η ομάδα των Γιαννιτσών ξεκινώντας το πρώτο δεκάλεπτο του παιχνιδιού με πολύ καλή άμυνα κατάφερε να ελέγξει τον ρυθμό και να δεχθεί μόνο εννέα πόντους φτάνοντας έτσι στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου να βρίσκετε μπροστά στο σκορ με 18-09.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα της Έδεσσας κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι επιθετικά αλλά αυτό δεν έφτανε για να μειώσει την διαφορά του πρώτου δεκαλέπτου. Έτσι το τέλος του ημιχρόνου έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με σκορ 38-27.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο «Μέγας» παίζοντας ένα γρήγορο μπάσκετ κατάφερε να «ανοίξει» τον ρυθμό και να λυγίσει την αξιόμαχη μέχρι εκείνο το σημείο του παιχνιδιού, ομάδα της ‘Έδεσσας, κλείνοντας το δεκάλεπτο με τον ηλεκτρονικο πίνακα του αγώνα να δείχνει 61-43 υπέρ της ομάδας των Γιαννιτσών.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι δυο ομάδες έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές τους, δοκιμάζοντας διάφορα σχήματα σε άμυνα και επίθεση. Το τέλος του παιχνιδιού βρήκε την ομάδα των Γιαννιτσών να παίρνει το «ροζ» φύλλο του αγώνα με σκορ 72-50.

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών τόνισε τα εξής:

Γιάννης Κασιμίδης: « Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας αλλά και στους αθλητές της Έδεσσας που ήταν πάρα πολύ καλοί και δυνατοί μέσα στο γήπεδό.

Πήγαμε από την αρχή πολύ καλά αμυντικά στο παιχνίδι, αλλά μας έλειπε η τελική προσπάθεια στην επίθεση. Πιστεύω ότι αυτό χαλούσε την συνολική εικόνα μα,ς αφού επιθετικά είχαμε πολύ καλή κυκλοφορία. Όταν διορθώσαμε την τελική μας προσπάθεια στο τρίτο δεκάλεπτο νομίζω ότι κάναμε και την διαφορά.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους υπευθύνους της ομάδας της «Έδεσσας» για την φιλοξενία καθώς και όλους τους φίλους που ακολουθούν την ομάδα μας και βρίσκονται κάθε στιγμή στο πλευρό μας.

Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένη και χαρούμενη η νέα Χρονιά πάντα με υγεία»


Τα δεκάλεπτα: Α:09-18 Β:18-20 Γ:16-23 Δ:07-11


Οι συνθέσεις των ομάδων:


«Μ. Αλέξανδρος» Γιαννιτσών: (Γ. Κασιμίδης – Δ. Κυριαζής) Πέτσος Θ.8π,Χερκελετζής Β.6π, Στόιτσης Κ. 14π, Βασιλειάδης Ι. 5π , Παπαμανώλης Π.. 9π, Παπαδόπουλος Γ., Παρτσαλάκης Σ. 2π, Μαυρένης Δ. 5π, Χατζηλαμπρινός Σ. 18π, Χατζηλαμπρινός Α. 2π, Μόσχου Κ. 5π, Κουτρουλός Σ.

«Εδεσσαϊκός»: (Ροδοβίτης) Γάτσος 21π., Τακατζόγλου 1π., Νάτσης 3π., Πασιαλής., Τσάμης 7π., Βλακίδας 1π., Πασχαλίδης 6π., Αδάμ., Ξυλουργίδης 6π., Φώτογλου 5π., Σταμπουλής., Θεοδωτίδης.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *