Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019

Ευχαριστήριο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αλμωπίας

Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και οι εργαζόμενοι του Βοήθεια στο Σπίτι της ΔΗ.Κ.Ε. Αλμωπίας ευχαριστούμε θερμά:

Τη δράση ¨ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ¨ από την οποία παραλάβαμε ακόμη μια φορά τρόφιμα μακράς διαρκείας, με σκοπό τη στήριξη συμπολιτών μας που έχουν πραγματική ανάγκη.

Την εταιρεία «Αλμωπία» και προσωπικά τον κ. Τσιρόπουλο Γεώργιο, για την προσφορά παραδοσιακών προϊόντων

Την οικοτεχνία «Τσεντεμίδη» και προσωπικά τον κ. Τσεντεμίδη Στυλιανό, για την προσφορά παραδοσιακών προϊόντων

Τον Όμιλο Επιχειρήσεων Βάκκος Νικόλαος για την προσφορά τροφίμων

Το Σούπερ Μάρκετ family για την προσφορά τροφίμων.

Το Σούπερ Μάρκετ Μασούτη για την προσφορά τροφίμων.

Το 1ο Γυμνάσιο Αριδαίας για την προσφορά τροφίμων.

Το 4ο Νηπιαγωγείο Αριδαίας για την προσφορά τροφίμων.

Το ψητοπωλείο ¨Γύρο Γύρο Όλοι¨ και προσωπικά τους αφοί Λαζαρίδη για την συνεχή προσφορά του σε μερίδες μαγειρεμένου φαγητού.

Το ψητοπωλείο ¨Πίτα House¨ για την προσφορά του σε μερίδες μαγειρεμένου φαγητού.

Το εστιατόριο ¨Κοσμάς¨ και προσωπικά τον κ. Αϊναλίδη Ιωάννη για την συνεχή προσφορά του σε μερίδες μαγειρεμένου φαγητού.

Τα κοτόπουλα Κωνσταντίας ¨ΑΦΟΙ ΦΩΤΙΟΥ¨ για την συνεχή προσφορά τους σε μερίδες μαγειρεμένου φαγητού.

Ευχαριστούμε επίσης και όλους τους ανώνυμους εθελοντές που καθημερινά στηρίζεται το κοινωνικό έργο της ΔΗ.Κ.Ε.Α. με τις προσφορές της αγάπης σας.

Με την κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη που επιδεικνύεται συνεισφέρετε ουσιαστικά και στηρίζετε εμπράκτως το κοινωνικό έργο των Δομών μας ενισχύοντας τις δράσεις μας για τη στήριξη ευπαθών και ευάλωτων ομάδων και μας δίνετε την απαραίτητη δύναμη για τη συνέχεια, εμπνέοντας παράλληλα το κίνημα του εθελοντισμού και της προσφοράς.

Με την δική σας βοήθεια ακόμα μια φορά, προσφέραμε πάνω από 200 πακέτα αγάπης σε οικονομικά ασθενείς συμπολίτες μας, ενώ ανάλογες δράσεις πραγματοποιούνται όλη τη διάρκεια του έτους.

Γιατί Όλοι μαζί μπορούμε και συνεχίζουμε την προσπάθεια για κοινωνική προσφορά μέσα από το πνεύμα της ομαδικότητας και της αλληλεγγύης.

Σας ευχόμαστε από καρδιάς χρόνια πολλά, καλή και ευλογημένη χρονιά!!!


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε.Α


ΛΕΜΟΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *