Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019

Ευχές για το νέο έτος του Κέντρου Πρόληψης Ν. Πέλλας «Όραμα»

Μετά από τις αυτοδιοικητικές εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 26 Μαΐου 2019 και την 229/25-11-2019 απόφαση του Π.Σ. της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας ορίστηκαν οι εξής Περιφερειακοί Σύμβουλοι ως εκπρόσωποι στο Δ.Σ. του Κέντρου Πρόληψης Ν. Πέλλας «Όραμα»: Πέτρος Ζέρζης (τακτικός) στη θέση της κ. Μ. Ζωγράφου – Τσαντάκη και κ. Ιορδάνης Τζαμτζής (αναπληρωματικός) στη θέση της κ. Α. Αηδονά – Αθανασιάδου.

Ενώ από τον Δήμο Έδεσσας ορίστηκε η κ. Ευ. Ταμβίσκου (τακτική) στη θέση του κ. Δ. Γιώγα και η κ. Ε. Καραπατσούδη (αναπληρωματική) στη θέση της κ. Ελισάβετ Φράγκου με την 240/30-9-2019 απόφαση του Δ.Σ.

Σε συνέχεια όλων αυτών το Δ.Σ. του Κέντρου Πρόληψης συνεδρίασε στις 12-12-2019 υπό την Προεδρία της Αν/τριας Προέδρου του Κ.Π. «Όραμα», κας Λ. Γαϊσίδου και έγινε ανακατανομή αξιωμάτων που έχουν ως εξής: Πρόεδρος: Π. Ζέρζης, Αντιπρόεδρος: Λ. Γαϊσίδου, Ταμίας: Π. Βαρθολομαίος Δούμος, Γραμματέας: Αντ. Σιγάλας.

Κλείνοντας ο Πρόεδρος εκ μέρους του Δ.Σ. και του Προσωπικού του Κ.Π. εύχεται σε όλους μια Καλή, Ρόδινη και Καρποβριθεί νέα Χρονιά 2020.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *