Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

Νικηφόρα ξεκίνησαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι κορασίδες του Ικάρου Έδεσσας

Τα κορίτσια του Ίκαρου αντιμετώπισαν στο ΔΑΚ Έδεσσας την ομάδα του Αίαντα Κιλκίς, που την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά πραγματοποίησε πορεία πρωταθλητισμού. 


Η προσέλευση των φιλάθλων ήταν μεγάλη. Η παρουσία των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο και η εικόνα τους κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης προμήνυε ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Η ομάδα του Ίκαρου Έδεσσας πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση και κατάφερε να επικρατήσει με 3-0 σετ απέναντι στην αξιόμαχη και αγωνιστική ομάδα του Αίαντα Κιλκίς.

Τα κορίτσια του Ίκαρου Έδεσσας από την αρχή του πρώτου σετ επέβαλαν τον ρυθμό τους, αιφνιδίασαν τις φιλοξενούμενες και με αγωνιστική πειθαρχεία κατάφεραν να επικρατήσουν με 25-15. Το δεύτερο σετ ήταν και αυτό ένας μονόλογος από τη μεριά του Ίκαρου Έδεσσας και χωρίς να δώσει δικαίωμα σε κανένα σημείο του σετ, στην αντίπαλη ομάδα, επιβλήθηκε με 25-17 Το τρίτο σετ ήταν μια μικρογραφία των δυο προηγούμενων. Η ομάδα του Ίκαρου χωρίς να αισθανθεί την πίεση των αντιπάλων, κατάφερε να το κερδίσει το σετ με 25-18.

Στα θετικά της αναμέτρησης για την ομάδα του Ίκαρου ήταν: ότι παρουσίασε ένα καλοδουλεμένο – πειθαρχημένο ομοιογενές σύνολο που ήξερε τι ζητούσε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Και παρά το γεγονός ότι πραγματοποιήθηκαν πολλές αλλαγές κατά τη διάρκεια των σετ η συνολική απόδοση της ομάδας δε μειώθηκε καθόλου, αντίθετα διατηρήθηκε σε υψηλό επίπεδο, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Αξίζουν συγχαρητήρια στο προπονητικό τιμ Ρέτζιου Ευτυχία – Παπαδοπούλου Φωτεινή. Περιμένουμε παρόμοια συνέχεια και στα υπόλοιπα παιχνίδια αρχή γενομένης με το εκτός έδρας παιχνίδι με το ΦΟ Αριδαίας.

Η σύνθεση της ομάδας του Ίκαρου Έδεσσας : Ρέτζιου Αν., Βιτουλαδίτου Χρ., Βιτουλαδίτου Φωτ., Καλέιτση Ευαγ., Μποζίνη Αθ., Κατσαμάρη Ραφ., Παπαγιάννη Ανδ., Σταυρίδου Αικ., Τοτίδου Αικ., Μάινου Σοφ., Αναγνωστοπούλου Χαρ., Κυβελίδου Αθ., Μάινου Ελ.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *