Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020

Το γυναικείο τμήμα του Ικάρου Έδεσσας αποχαιρέτησε το 2019 με νίκη

Η γυναίκεια ομάδα έκλεισε με νίκη τη χρονιά που έφυγε παραμένοντας αήττητη για 20 συνεχόμενα παιχνίδια. Διατηρεί ένα αήττητο ρεκόρ το οποίο θέλει να διατηρήσει και την νέα χρονιά (2020), αγωνιζόμενη στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής.

Τα κορίτσια του Ίκαρου Έδεσσας στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς αντιμετώπισαν την ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών, σε μια εντός έδρας αναμέτρηση στο ΔΑΚ Έδεσσας.

Το παιχνίδι το παρακολούθησαν και το ευχαριστήθηκαν πολλοί φίλαθλοι, οι οποίοι γέμισαν το ΔΑΚ, η εικόνα και η παρουσία στον αγωνιστικό χώρο και των δυο ομάδων ήταν η επιβράβευση τους.

Το παιχνίδι είχε πάθος, θεαματικές και σε διάρκεια φάσεις, με τις δυο ομάδες να παρουσιάζουν θετική εικόνα μέσα στο παρκέ.

Τα κορίτσια του Ίκαρου είχαν επιβλητική παρουσία και αποτελεσματικότητα στο παιχνίδι τους. Η σοβαρότητα, η σταθερότητα ήταν τα στοιχεία εκείνα που τις επέτρεψαν στο τέλος να πετύχουν την δεύτερη τους νίκη στο πρωτάθλημα της Β εθνική.

Από αγωνιστική πλευρά και τα τρία σετ ήταν ένας μονόλογος των γηπεδούχων. Στο πρώτο σετ η ομάδα του Ίκαρου εκμεταλλεύτηκε τις αδυναμίες και το νεαρό της ηλικίας των αντιπάλων γι’ αυτό επικράτησε με 25-13. Το δεύτερο και τρίτο σετ οι γυναίκες του Ίκαρου κατάφεραν να τα κερδίσουν με το ίδιο σκορ 25-15.

Η σύνθεση της ομάδας γυναικών του Ίκαρου Έδεσσας(Ρέτζιου Ευτυχία) : Θεοδώρου Αφροδίτη, Χρήστου Νίκη, Παπαδοπούλου Φωτεινή, Γκοτζαμάνη Αλίκη, Πορτοκαλίδου Σοφία, Γκέντση Μαρία, Τερζόγλου Ιωάννα, Ρέτζιου Άννα, Μποζίνη Αθηνά, Κατσαμάρη Ραφαέλα, Σταυρίδου Αικατερίνη, Βιτουλαδίτου Χρύσα, Τοτίδου Αικατερίνη,Κυβελίδου Αθηνά.


ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΙΚΑΡΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΑΝ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΗ ΚΟΡΥΦΗΣ

Οι κορασίδες του Ίκαρου Έδεσσας πρόσθεσαν ακόμα μια νίκη στην κούρσα την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου τους, επικρατώντας αυτή τη φορά μέσα στην Έδεσσα επι του αξιόμαχου και με τους ίδιους στόχους Μίλωνα Γιαννιτσών.

Το παιχνίδι είχε πάθος, θεαματικές και σε διάρκεια φάσεις, με τις δυο ομάδες να παρουσιάζουν θετική εικόνα μέσα στο παρκέ. Η αγωνιστική τους παρουσία δικαιολογημένα τις χαρακτηρίζει ως ομάδες πρωταθλητισμού, για τον όμιλο τους.

Τα κορίτσια του Ίκαρου είχαν το κάτι παραπάνω σε σχέση με τις αντιπάλους της, είχαν μεγαλύτερη διάρκεια και συνοχή στο παιχνίδι τους και στα κρίσιμα σημεία ήταν πιο αποτελεσματικές. Με αυτή την νίκη διατηρήθηκαν στην πρώτη θέση και ταυτόχρονα έθεσαν έκτος πρωταθλητισμού την ομάδα του Μίλωνα.

Η εικόνα του αγώνα: Το πρώτο και το τρίτο σετ ήταν τα πιο αμφίρροπα με νικητή και στα δυο την ομάδα του Ίκαρου (26-24 και 25-23). Το δεύτερο σετ ήταν ένας μονόλογος των γηπεδούχων οι οποίες επικράτησαν με 25-13.

Η σύνθεση της ομάδας του Ίκαρου Έδεσσας : Ρέτζιου Αν., Βιτουλαδίτου Χρ., Βιτουλαδίτου Φωτ., Καλέιτση Ευαγ., Μποζίνη Αθ., Κατσαμάρη Ραφ., Παπαγιάννη Ανδ., Σταυρίδου Αικ., Τοτίδου Αικ., Μάινου Σοφ., Αναγνωστοπούλου Χαρ., Κυβελίδου Αθ., Μάινου Ελ.

ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΙΚΑΡΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Οι μικρές αν και αγωνίστηκαν με τον πρωτοπόρο του ομίλου και μάλιστα εκτός έδρας, σε κανένα σημείο του αγώνα δεν υστέρησαν αγωνιστικά από τις αντιπάλου τους. Θα μπορούσαν να είχαν φύγει και νικήτριες αν στο τρίτο σετ ήταν περισσότερο προσεκτικές. Από αγωνιστικής πλευράς το παιχνίδι έληξε με 3-2 σετ υπέρ του Μέγα.

Το δεύτερο και το τρίτο σετ τα έχασαν με 25-23 και 25-18 και κέρδισαν το πρώτο και το τέταρτο με το ίδιο ακριβός σκορ 25-23 και 25-18, χάνοντας το παιχνίδι στο πέμπτο σετ με 15-8.

Η σύνθεση της ομάδας παγκορασίδων του Ίκαρου Έδεσσας : Τοτίδου Ακ, Ρουδίντση Χρ, Παπαζαχαρίου Ε, Τύμη Μ, Κυβελίδου Αθ, Οικονόμου Αν, Κιάιτση Αν, Μουντζουγιάννη Δι, Μάινου Ελ, Καρτσώλη Ελ, Μούσιου Ι, Ντόιτσε Εμ, Ιωαννίδη Μαρ., Ούτα Αν.)



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *