Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020

Σάλος από τη χρέωση 5 ευρώ της Τράπεζας Πειραιώς - Γεωργιάδης: «Θα επιστραφούν...»

Παρά το γεγονός ότι υπήρξε τρομακτική... σιωπή από τα ΜΜΕ για τη χρέωση των 5€, η κυβέρνηση αντιλήφθηκε τον θόρυβο που προκλήθηκε από την αποκάλυψη του SDNA και τα πάντα θορυβώδη social media και ανακοίνωσε πως ήταν λάθος της Τράπεζας Πειραιώς που θα διορθωθεί.

Ότι το ποσό των 5 € που χρεώθηκε σε πελάτες της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ που κάνουν χρήση ηλεκτρονικής τραπεζικής θα αντιλογιστεί (επιστροφή των 5 €) ανακοίνωσε πριν λίγα λεπτά ο Υπ. Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης με ανάρτησή του στο twitter.

«Ως προς αυτό, ερευνήθηκε και από εμένα και από τις υπηρεσίες μας. Επρόκειτο περί λάθους του συστήματος θα υπάρξει αντιλογισμός του ποσού άμεσα σε όσους υπήρξε χρέωση και δεν θα υπάρχει καμμία νέα επιπλέον χρέωση».


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *