Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020

Με το δεξί υποδέχτηκαν το 2020 οι Γυναίκες του Ίκαρου Έδεσσας

Β' ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Η γυναίκεια ομάδα στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής, άνοιξε με νίκη τη χρονιά που ήρθε συνεχίζοντας το αήττητο σερί της. Οι Γυναίκες του Ίκαρου Έδεσσας στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς αντιμετώπισαν την ομάδα του Αρχέλαου Κατερίνης, σε μια εκτός έδρας αναμέτρηση στο ΔΑΚ Κατερίνης.

Σε ένα κρύο, αλλά και χωρίς την παραμικρή θέρμανση γήπεδο, τα κορίτσια και των δύο ομάδων προσπάθησαν να παίξουν και ταυτόχρονα να παρουσιάσουν ένα πολύ καλό θέαμα. Ευτυχώς για τους φιλάθλους υπήρχε αυτή η καλή αγωνιστική εικόνα ως ανταμοιβή, οι οποίοι χειροκροτούσαν όλες τις προσπάθειες των κοριτσιών.

Από αγωνιστικής πλευράς η ομάδα του Ίκαρου Έδεσσας, ήταν αυτή που κέρδισε το παιχνίδι με 0-3 σετ(18-25, 20-25 και 15-25). Και στα τρία σετ η ομάδα του Ίκαρου είχε το προβάδισμα, σαν ποιο έμπειρη αφού στην σύνθεση της έχει κάποιες αθλήτριες με πολλές και πλούσιες παραστάσεις.

Η σύνθεση της ομάδας γυναικών του Ίκαρου Έδεσσας(Ρέτζιου Ευτυχία) : Θεοδώρου Αφροδίτη, Χρήστου Νίκη, Παπαδοπούλου Φωτεινή, Πορτοκαλίδου Σοφία, Καλειτση Ευαγγελία, Ρέτζιου Άννα, Μποζίνη Αθηνά, Καρτσαμάρη Ραφαέλα, Σταυρίδου Αικατερίνη, Βιτουλαδίτου Χρύσα, Βιτουλαδίτη Φωτεινή, Παπαγιάννη Ανδρονίκη, Τοτίδου Αικατερίνη.


Κ18 ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Οι κορασίδες του Ίκαρου κέρδισαν την αντίστοιχη ομάδα του Ζαφειράκη Νάουσας με 3-0 σετ(25-11, 25-08 και 25-14) σε ένα εντός έδρας παιχνίδι στο ΔΑΚ Έδεσσας, το Σάββατ0 4-1-2020. Τα κορίτσια της Έδεσσας με πειστική εμφάνιση δεν επέτρεψαν την ομάδα της Νάουσας, σε κανένα σημείο του αγώνα, να διεκδικήσει κάτι καλύτερο. Στα θετικά της αναμέτρησης για την ομάδα του Ίκαρου ήταν: ότι παρουσίασε ένα καλοδουλεμένο – πειθαρχημένο ομοιογενές σύνολο που ήξερε τι ζητούσε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Και παρά το γεγονός ότι πραγματοποιήθηκαν πολλές αλλαγές κατά τη διάρκεια των σετ η συνολική απόδοση της ομάδας δε μειώθηκε καθόλου, αντίθετα διατηρήθηκε σε υψηλό επίπεδο, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Η σύνθεση της ομάδας του Ίκαρου Έδεσσας(Ρέτζιου Ευτυχία) : Ρέτζιου Αν., Βιτουλαδίτου Χρ., Βιτουλαδίτου Φωτ., Καλέιτση Ευαγ., Μποζίνη Αθ., Καρτσαμάρη Ραφ., Παπαγιάννη Ανδ., Σταυρίδου Αικ., Τοτίδου Αικ., Μάινου Σοφ., Αναγνωστοπούλου Χαρ., Κυβελίδου Αθ., Μάινου Ελ.

Κ16 ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Την Κυριακή 05-01-20 στο ΔΑΚ Έδεσσας οι Παγκορασίδες του Ίκαρου Έδεσσας, κατάφεραν στο πρώτο τους παιχνίδι για το 2020, να επικρατήσουν απέναντι στην ομάδα του Αριστοτέλη Σκύδρας, με 3-0 σετ. Αγωνιστικά με πολύ καλή απόδοση και στα τρία σετ επικράτησαν σχετικά εύκολα, στο πρώτο σετ σε κανένα σημείο δεν έχασαν το προβάδισμα στο σκορ το οποίο κατάφεραν να το κερδίσουν με 25-21. Το δεύτερο σετ ήταν και αυτό μια μικρογραφία του πρώτου, κερδίζοντας και αυτό με 25-20. Το τρίτο σετ, ήταν ένας μονόλογος των γηπεδούχων, γι’ αυτό κι επικράτησαν με 25-14.

Η σύνθεση της ομάδας παγκορασίδων του Ίκαρου Έδεσσας : Τοτίδου Ακ, Ρουδίντση Χρ, Παπαζαχαρίου Ε, Τύμη Μ, Κυβελίδου Αθ, Οικονόμου Αν, Κιάιτση Αν, Περτσεμλή Δ Μάινου Ελ, Καρτσώλη Ελ, Μούσιου Ι, Ιωαννίδη Μαρ., Ούτα Αν.)


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *