Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

Γεμάτο «παιχνίδια» το Σαββατοκύριακο για τα αγωνιστικά τμήματα και τα τμήματα υποδομών του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών

Ένα ακόμη Σαββατοκύριακο πλούσιο σε αγωνιστικές δράσεις περιμένει τα αγωνιστικά τμήματα αλλά και τα τμήματα των ακαδημιών του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών που συνεχίζουν με αμείωτο ενδιαφέρον τις αθλητικές τους δραστηριότητες.

Το τμήμα Μίνι του συλλόγου «ανοίγει την αυλαία» των αγώνων το Σάββατο 11/01/2020 και ώρα 13:00, στο κλειστό γυμναστήριο των Γιαννιτσών, όπου θα συναντηθεί με την ομάδα της «Κούπα» Κιλκίς για το Τουρνουά «Μίνι» της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ.

Στην συνέχεια της ίδιας μέρας( Σάββατο 11/01/2020) και ώρα 17:00 , την σκυτάλη παίρνει το ανδρικό τμήμα του συλλόγου όπου θα υποδεχθεί την πρωτοπόρο ομάδα του «Αετού» Κιλκίς για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ.

Την αυλαία των αγωνιστικών υποχρεώσεων θα κλείσει το παιδικό τμήμα του «Μ. Αλεξάνδρου» αφού την Κυριακή 12/01/2019 και ώρα 13:00 θα αγωνιστεί στο κλειστό γυμναστήριο του Πολυκάστρου με την ομώνυμη ομάδα του «Έύαθλου».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *