Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

Κοπή βασιλόπιτας Συλλόγου Καράτε "Η Αλμωπία"

Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 έγινε στην έδρα του Αθλητικού Εκπολιτιστικού συλλόγου παραδοσιακού Καράτε “Η ΑΛΜΩΠΙΑ” εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας στα πλαίσια του πολιτιστικού χαρακτήρα του συλλόγου. 
 
Με την συμμετοχή αθλητών, φίλων του Καράτε και του Δ.Σ. του συλλόγου με επικεφαλής τον πρόεδρό του Βαϊβακανίδη Δημήτριο η εκδήλωση είχε επιτυχία. Ανταλλάχτηκαν ευχές για το 2020 και ενισχύθηκαν οι δεσμοί φιλίας μεταξύ των αθλητών του συλλόγου.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Αντιδήμαρχος αθλητισμού Γιάντσης Δημήτριος ο οποίος μίλησε στους αθλητές, τους ευχήθηκε καλή χρονιά και επιτυχίες. Επίσης ο Αντιδήμαρχος επέδωσε τιμητική πλακέτα στον αθλητή του συλλόγου Κουκουσέλη Γιάννη για τις διακρίσεις του. Ο αθλητής μας είναι στέλεχος της Εθνικής ομάδας Καράτε Εφήβων και θα αντιπροσωπεύσει την Ελλάδα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε που διεξάγεται σε λίγες μέρες στην Βουδαπέστη. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης έγινε μια μικρή επίδειξη από τον αθλητή.

Το Δ.Σ. το συλλόγου ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης και εύχεται καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *