Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

Τo ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ βραβεύθηκε στο Ετήσιο Συμπόσιο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος στο Ξενοδοχείο Met

Μια ιδιαίτερης αξίας βράβευση ήταν αυτή για το Δ.ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο Met ατη Θεσσαλονίκη.

Εκεί είχαμε την τιμή να βρισκόμαστε ανάμεσα σε επαγγελματίες του Τουρισμού και της Εστίασης συμμετέχοντας στο Ετήσιο Συμπόσιο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος.

Ανάμεσα στις στιγμές που ξεχώρισαν για εμάς ήταν η τιμητική βράβευση για τη Συμμετοχή του ΔΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ στην Παγκόσμια Ημέρα Αρχιμαγείρων στις 20 Οκτωβρίου 2019 με θέμα την Υγιεινή Διατροφή στις Παιδικές Ηλικίες.
 Η δράση του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ με τη συμμετοχή πάνω από 70 παιδιών του 2ου ΔΣ Αριδαίας και την επίβλεψη του Chef Μέλους της Λέσχης κ. Στάθη Λαζαρίδη εκπροσώπησε την Ελλάδα σε Παγκόσμιο επίπεδο αλλά πάνω από όλα έδωσε την ευκαιρία στα παιδιά να έρθουν πιο κοντά στα υγιεινά τρόφιμα.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν και δύο απόφοιτοι του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, ο Γιάννης Κουλουμτζόγλου και ο Μανώλης Κυπριανίδης οι οποίοι χρίσθηκαν Junior μέλη της γνωστής και καταξιωμένης Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος.

Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο κ. Μαστροδημήτρη, τον Αντιπρόεδρο κ. Γκότση αλλά και τη Λέσχη συνολικά τόσο για τη συνεργασία όσο και για το μοναδικό γεύμα που παρέθεσαν σε όλους τους καλεσμένους της όμορφης βραδιάς με επίκεντρο την Μακεδονική Κουζίνα.

Το Δ.ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ στηρίζει τη Λέσχη και θα συνεχίσει σταθερά να επενδύει σε κάθετι προσφέρει ευκαιρίες στους σπουδαστές μας και αναδεικνύει τη χώρα και τον πολιτισμό.

Με τιμή

Ο Διευθυντής του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Γιόρτσος Α. Γεώργιος

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *