Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

Δήμος Πέλλας: Συνεχίζονται οι εγκρίσεις χρηματοδοτούμενων έργων

Υπογράφηκε χθες στα γραφεία της Αναπτυξιακής Πέλλας από το δήμαρχο Πέλλας κ. Γρηγόρη Στάμκο και τον Πρόεδρο Επιτροπής Διαχείρισης του Προγράμματος Leader κ. Δημήτριο Γιάννου σύμβαση χρηματοδότησης που αφορά στην πρόταση που είχε καταθέσει ο δήμος Πέλλας για την αποπεράτωση των αποδυτηρίων του σταδίου Αραβησσού. Το έργο είναι προϋπολογισμού 140.404,82 ευρώ και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι 31/03/2021. 

«Άλλη μια επιβράβευση της συστηματικής και ιεραρχημένης δουλειάς που κάνουμε στο δήμο γίνεται σήμερα πραγματικότητα με την χρηματοδότηση της πρότασής μας μέσα από το πρόγραμμα Leader. Ένας ακόμη σημαντικός στόχος επιτεύχθηκε και οφείλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και τα στελέχη της τεχνικής υπηρεσίας για την προσπάθεια που κατέβαλαν» δήλωσε ο δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *