Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

Αποχή δικηγόρων την Τρίτη 18/2 στα Γιαννιτσά

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών κατά την συνεδρίασή του της 11ης Φεβρουαρίου 2020, αποφάσισε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την επαναφορά της υποχρέωσης καταβολής δικαστικού ενσήμου στις αναγνωριστικές αγωγές αρμοδιότητας Πολυμελούς Πρωτοδικείου και μάλιστα με αναδρομική ισχύ και σε εκκρεμείς υποθέσεις (άρθρο 42 του Ν. 4640/2019), να επικυρώσει την απόφαση της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας και να συμμετάσχει στην πανελλαδική κινητοποίηση των δικηγορικών συλλόγων της χώρας την Τρίτη, 18-02-2020, με τις εξής δράσεις:

α) την αποχή των δικηγόρων Γιαννιτσών από τα καθήκοντά τους την Τρίτη, 18-02-2020.

β) τη συμμετοχή των δικηγόρων Γιαννιτσών στην προγραμματισθείσα από την Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας, για την ίδια ημέρα, και ώρα 18:00, στην Θεσσαλονίκη, συγκέντρωση διαμαρτυρίας.Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΑΝΑΣΚΟΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *