Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Διαμαρτυρία της Δόξας Μελισσίου για τη διαιτησία

Το Διοικητικό Συμβούλιο, που συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα 10/02/2020, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ, να εκφράσει την εντονότατη ΔΑΜΑΡΤΥΡΙΑ του προς:

1. Τον Πρόεδρον και την Εκτελεστική Επιτρόπη ΕΠΣ Πέλλας,
2. Την Επιτροπή Διαιτησίας ,
3. Τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Διαιτητών και 
4. ΜΜΕ Πέλλας

Για τη σφαγιαστική διαιτησία του νεαρού, άπειρου διαιτητή του αγώνα πρωταθλήματος Α1 μεταξύ των ομάδων ΑΚΡΙΤΑ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ-ΔΟΞΑΣ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ, κ. Μιχαηλίδη, ο οποίος με τα σφυρίγματά του «πυροδότησε» τον αγώνα μεταξύ δυο φίλων σωματείων και παραλίγο να τον τινάξει στον αέρα. Επιγραμματικά αναφέρουμε ότι, ακύρωσε κανονικό γκολ των φιλοξενούμενων και δεν σφύριξε καταφανέστατο πέναλτυ, που θα το έδινε και ο Πρόεδρος του ΑΚΡΙΤΑ. 

Η προσπάθεια όλων μας σωματείων και Ενώσεως Πέλλας, αλλά και του Συνδέσμου διαιτητών, να καταπολεμήσουμε τη ΒΙΑ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, με τέτοιους διαιτητές, ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ της ΒΙΑΣ στα γήπεδα, πάει χαμένη.

Επιμένουμε και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ τα παιχνίδια της Α1 να τα σφυρίζουν αξιολογημένοι διαιτητές και να είστε ΒΕΒΑΙΟΙ ότι υπάρχουν εξαιρετικοί για φέρουν σε πέρας και τα πιο δύσκολα παιχνίδια, οι οποίοι τα πήγαν πολύ κακά στα παιχνίδια Κυπέλου και Πρωταθλήματος της φετινής περιόδου.
Επίσης, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ , να μη σφυρίζει ο ίδιος διαιτητής τα παιχνίδια της ίδιας Ομάδας πολλές φορές, για την προστασία της αξιοπιστίας του θεσμού, των Αρχών και των Ομάδων.
Αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις πιο ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ στους φίλους του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΚΡΙΤΑ και να τους ευχηθούμε ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

Τέλος , κύριε Πρόεδρε της Επιτροπής Πρωταθλήματος, επειδή η κακή διαιτησία για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή, ( η προηγούμενη στον αγώνα ΑΡΗΣ ΝΗΣΙΟΥ-ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ όπου και πάλι τα λάθη του διαιτητή κ. Ραμπούση και της βοηθού κας Σαπουτζή, στέρησαν βαθμούς από την Ομάδα μας, μαζί και η σημερινή του κ. Μιχαηλίδη), μας προβληματίζουν ιδιαίτερα και ΒΑΡΥΝΕΙ η ΣΚΕΨΗ, μη καθόδου της Ομάδας μας, στο επόμενο πρωτάθλημα, ΓΙΑΤΙ, δεν δεχόμαστε τον ΕΜΠΑΙΓΜΟ.
ΟΧΙ, ΑΛΛΟ ΕΜΠΑΙΓΜΟ.
ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ.
ΜΗ ΠΥΡΟΔΟΤΗΤΕ ΤΗ ΒΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ.
ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ.


Με ιδιαίτερη εκτίμηση
Το Διοικητικό Συμβούλιο
Μ.Α.Σ ΔΟΞΑ Μελισσίου

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *