Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

Φιλαθλητικός Όμιλος Αριδαίας: Ανακοίνωση για τον κορονοϊό

Ο Φ.Ο. Αριδαίας, σεβόμενος τις αποφάσεις της κυβέρνησης για την προστασία από τον κορονοϊό και προτάσσοντας πάντα την ανάγκη για διαφύλαξη της δημόσιας υγείας ανακοινώνει ότι αναστέλλονται οι προπονήσεις όλων των τμημάτων ακαδημιών του συλλόγου μας (Άρσης Βαρών, Βόλεϊ, Μπάσκετ, Ρυθμικής Γυμναστικής και Στίβου) για 14 ημέρες. 
 
Ενημερώνουμε επίσης, πως έχει προγραμματιστεί απολύμανση σε όλους τους χώρους που δραστηριοποιείται ο ΦΟΑ, από ειδικό συνεργείο του Δήμου Αλμωπίας. 
 
Η διοίκηση του συλλόγου είναι σε ανοικτή γραμμή με όλους τους φορείς και θα ενημερώνει άμεσα για κάθε εξέλιξη που αφορά αγώνες και δραστηριότητες.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *