Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

Απολύμανση του Διοικητηρίου Έδεσσας και όλων των εγκαταστάσεων της ΠΕ Πέλλας

Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Δάνης Τζαμτζής: «Ζούμε ώρες ευθύνης στις οποίες υπέρτατη αξία είναι η ανθρώπινη ζωή»

Στο πλαίσιο εφαρμογής των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοïού που υλοποιεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, απολυμάνθηκαν σήμερα το Διοικητήριο Πέλλας και όλοι οι χώροι που χρησιμοποιούν οι υπηρεσίες της ΠΕ Πέλλας στους 4 Δήμους της Πέλλας. Ο συντονισμός των εργασιών απολύμανσης γίνεται από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ η επίβλεψη της εφαρμογής έγινε από στελέχη της οικείας Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας.

Όπως σημειώνει ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής: «Το συγκεκριμένο μέτρο έχει μεγάλη σημασία για τους εργαζόμενους στις υπηρεσίες, αλλά και τους εξυπηρετούμενους πολίτες οι οποίοι θέλουν να αισθάνονται ασφαλείς. Σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες που πλήττεται η παγκόσμια Κοινότητα, οι τοπικές κοινωνίες χρειάζεται να διαθέτουν γρήγορα αντανακλαστικά και να λαμβάνουν, με ευέλικτο τρόπο και υπευθυνότητα, αποφάσεις που προασπίζουν την ανθρώπινη ζωή. Υπάρχει αβεβαιότητα για το πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση τις επόμενες ημέρες και θέλουμε να είμαστε όλοι υγιείς ώστε να μπορέσουμε να εγγυηθούμε την επιβίωση και, σύντομα ελπίζω, την μακροημέρευση της Ελληνικής κοινωνίας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα στελέχη της Περιφέρειας και τα συνεργεία απολύμανσης που συνεργάστηκαν για την άρτια ολοκλήρωση των εργασιών».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *