Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

Ευχαριστήριο του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Δάνη Τζαμτζή προς την εταιρία «Νέα Star Fruit Ltd» για την προσφορά υγειονομικού υλικού προς την ΠΕ Πέλλας

Η εταιρία «Νέα Star Fruit Ltd», ακολουθώντας το παράδειγμα άλλων κοινωνικά υπεύθυνων εταιριών που συνδράμουν στο έργο της πολιτείας για την καταπολέμηση της πανδημίας του κορωνοïού, προσέφερε υγειονομικό υλικό (μάσκες) για τα στελέχη της ΠΕ Πέλλας. 
 
O Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής ευχαριστεί θερμά τη Διοίκηση της εν λόγω εταιρίας. Σε σύντομη δήλωσή του αναφέρει: «Είναι πραγματικά συγκινητική η κοινωνική αλληλεγγύη και το υψηλό αίσθημα κοινωνικής προσφοράς που δείχνουν πολλοί ευαισθητοποιημένοι συμπολίτες μας αυτές τις δύσκολες και κρίσιμες ώρες που περνά η χώρα μας, με την επέλαση του κορωνοïού. Είναι σημαντικό η υγειονομική κρίση που έχει πλήξει την παγκόσμια κοινότητα να μην εξελιχθεί σε οικονομική και ανθρωπιστική. 
 
Συνδράμοντας ο καθένας μας, μέσα από τον κοινωνικό και επαγγελματικό του ρόλο, ανάλογα με τα μέσα και τις δυνάμεις που διαθέτει, μπορούμε να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για γρήγορη επιστροφή σε συνθήκες ευημερίας και ανάπτυξης».


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *