Τρίτη 19 Μαΐου 2020

Για 10η χρονιά η Ανθοέκθεση στο Δήμο Πέλλας

Ο Δήμος Πέλλας, σε συνεργασία με τη ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π., διοργανώνει για δέκατη συνεχή χρονιά την ανθοέκθεση, η οποία θα διαρκέσει από την Τετάρτη 27 Μαΐου έως και την Τετάρτη 03 Ιουνίου 2020. 
 
Η ανθοέκθεση είναι ένας θεσμός που καταξιώθηκε και αγαπήθηκε από τον κόσμο. Έτσι και φέτος παρά τη δύσκολη συγκυρία του κορωνοϊού η ανθοέκθεση θα λειτουργήσει τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες θα είναι παραγωγοί μόνο από το δήμο Πέλλας, μειωμένοι κατά 50% και θα τηρείται η προβλεπόμενη απόσταση μεταξύ τους. Επίσης δεν θα πραγματοποιηθούν εγκαίνια και παράλληλες εκδηλώσεις.

Η ανθοέκθεση θα στηθεί στο πάρκο του Πολύκεντρου στον πεζόδρομο των Γιαννιτσών, θα λειτουργεί από τις10.00 πμ έως τις 23.00 μμ καθημερινά και η είσοδος θα είναι ελεύθερη στο κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά κατά τις εργάσιμες ώρες στα τηλ. 2382350808 και 6949733097.

«Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο και προσπαθώντας να επιστρέψουμε στην κανονικότητα, αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε την ανθοέκθεση αφενός για να τονώσουμε την κίνηση της τοπικής αγοράς και αφετέρου για να αλλάξουμε την ψυχολογία και τη διάθεση όλων μας. Μέλημά μας παραμένει η ασφάλεια των δημοτών γι΄αυτό και η φετινή ανθοέκθεση θα είναι διαφορετική. Με λιγότερους εκθέτες, για λιγότερες ημέρες, χωρίς εγκαίνια, ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές δράσεις και τηρώντας όλα τα υποχρεωτικά μέτρα ασφαλείας. Είμαι σίγουρος ότι η ομορφιά των λουλουδιών θα μας γεμίσει αισιοδοξία, θα ομορφύνει την καθημερινότητά μας και συγχρόνως τις αυλές και μπαλκόνια μας. Ευχαριστούμε όλους τους παραγωγούς για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία τους στη διοργάνωση και της φετινής ανθοέκθεσης, δήλωσε ο δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *