Τετάρτη 20 Μαΐου 2020

Επιστολή Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου προς ΕΛ.Γ.Α. Βέροιας για την αντιχαλαζική προστασία

Επιστολή προς την Προϊσταμένη του Καταστήματος ΕΛ.Γ.Α. Βέροιας Μαρία Παππά απέστειλε, την Τετάρτη 20 Μαΐου 2020, η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου ζητώντας, ενόψει των αναμενόμενων ακραίων καιρικών φαινομένων (έντονες βροχές και χαλαζοπτώσεις) την επείγουσα πτήση αεροσκαφών αντιχαλαζικής προστασίας για την αποτροπή καταστροφών στις αγροτικές καλλιέργειες και παραγωγές της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Σκύδρας.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής της Δημάρχου Σκύδρας είναι το παρακάτω:

«Επιτρέψτε μου να επικοινωνήσω μαζί σας, μέσω της παρούσας επιστολής, και να θέσω υπόψη σας το παρακάτω επείγον ζήτημα και το συνακόλουθο αίτημα που αφορά τους αγρότες του Δήμου Σκύδρας με αφορμή τη μεταβολή των καιρικών συνθηκών στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Σκύδρας.

Με βάση το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού, όπως ανακοινώθηκε από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, προβλέπονται από την Πέμπτη 21 Μαΐου 2020 ακραία καιρικά φαινόμενα με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.

Επειδή η περίοδος είναι κρίσιμη για τους αγρότες μας λόγω των καλλιεργητικών εργασιών και της συγκομιδής αγροτικών προϊόντων παρακαλώ να προβείτε άμεσα και κατεπειγόντως στην κινητοποίηση και πτήση αεροσκαφών αντιχαλαζικής προστασίας προκειμένου ν΄ αντιμετωπιστεί έγκαιρα το φαινόμενο της χαλαζόπτωσης και να προστατευθούν κατά το δυνατόν οι καλλιέργειες και οι παραγωγές των αγροτών μας οι οποίοι εξακολουθούν να βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση και να επιβιώνουν με μεγάλο αγώνα.

Γνωρίζοντας ότι θ΄ανταποκριθείτε στο αίτημά μας με την ευαισθησία και την ετοιμότητα που σας διακρίνει, σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *