Τετάρτη 20 Μαΐου 2020

Έδεσσα: "Η λογική δεν θα ηττηθεί! Η κοινωνία μας θα συνεχίσει ενωμένη!"

Η 19η Μαϊου είναι ημέρα μνήμης ενός εκ των πιο ειδεχθών εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας. Τα μνημεία της γενοκτονίας του ποντιακού ελληνισμού αποτελούν αφετηρία σκέψης, προβληματισμού, παραδειγματισμού και πυξίδα για το μέλλον.

Η απαράδεκτη ενέργεια αμαύρωσης του μνημείου στην Άρνισσα μόνο άστοχη μπορεί να χαρακτηριστεί και δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι υποκρύπτει απόπειρα διχασμού και πισωγυρίσματος σε εποχές που έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Σε κάθε περίπτωση η Κοινωνία σε Κίνηση θα σταθεί ενάντια σε κάθε τέτοια προβοκατόρικη προσπάθεια από όπου και αν προέρχεται.

Ο τόπος μας έχει πετύχει πολλά τα τελευταία 100 χρόνια και τα κεκτημένα αυτά δεν μπορούν να χαριστούν σε κανέναν ευκαιριακό γιατί η εμπιστοσύνη χτίζεται με πολύ κόπο και αγώνα.

Απαιτείται νηφαλιότητα, ομοψυχία και ενεργό ρόλο των συλλόγων και των κατοίκων της Άρνισσας προς αυτή την κατεύθυνση ώστε να ξαναβρεί η περιοχή το βηματισμό της.

Αυτός και μόνο είναι ο δρόμος στον οποίο μπορεί να συμβάλει η Κοινωνία σε Κίνηση.

 
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *