Κυριακή 31 Μαΐου 2020

Καραντίνα με ελαφριά μέτρα στους Προμάχους Πέλλας [ΒΙΝΤΕΟ]

Καραντίνα με μέτρα στους Προμάχους Πέλλας Δείτε ένα μικρό οδοιπορικό σε κατάσταση καραντίνας με την κάμερα του inpozar, στον ιστορικό οικισμό των Προμάχων.

Το προπύργιο της πατρίδας μας στα βόρεια σύνορα, όπου οι αδουλωτοι κάτοικοί του, ζουν με αξιοπρέπεια και ατενίζουν με αισιοδοξία το μέλλον. Μία μικρή περιήγηση στα χώματα της Μακεδονίας μας, μια πρώτη γνωριμία με ηλικιωμένους και νέους, που αφουγκραζονται τις εποχές και ατενίζουν θαρραλέα την κοινή τους πορεία στη ζωή. 

Ομάδα Παραγωγής inpozar: 1.Γιώργος Μπαιράμης 2.Τσαπράζης Γιώργος 3.Παπαδάκης Παναγιώτης 4.Παντελίδης Γίωργος 5.Νίκος Παντελίδης 6.Studio Pantelidis 

Τεχνικά μέσα: 1. Sony a7 iii 2.Ronnin M 3.Sound Boya 4.BY-HM100 5.BY-WM4 PRO-K2 6.FE16-35mm zeiss 7. Ommlite CM-EF-E HS 8.Sony RM-VPR1 9.EF 50mm f1.2L USM 10.Led YONGNUO


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *