Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020

Ανακοινώσεις Δήμου Αλμωπίας για Μαθητική Εστία & ΔΑΚ Αριδαίας


Έπειτα από τη διενέργεια rapid-test σε μαθητές, που φιλοξενούνται στη Μαθητική Εστία Αριδαίας αλλά, επίσης και στο προσωπικό, διαπιστώθηκε η ύπαρξη ενός επιβεβαιωμένου κρούσματος covid-19.
Με αφορμή, το επιβεβαιωμένο κρούσμα αλλά και την άρνηση δύο υπαλλήλων, να ελεγχθούν καθώς και την ύπαρξη ενός ακόμη, ύποπτου περιστατικού και μετά από εισήγηση του ΕΟΔΥ, αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας της Μαθητικής Εστίας Αριδαίας, για 14 ημέρες, αρχής γενομένης από αύριο 3-11-2020.
    
    
 
       ΤΣΙΜΤΣΙΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ


      ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
   ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ


                                                  

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Βάσει των υγειονομικών μέτρων που ισχύουν στην Π.Ε. Πέλλας, σας ανακοινώνουμε, ότι αναστέλλεται η λειτουργία των κλειστών αθλητικών εγκαταστάσεων του ΔΑΚ Αριδαίας (Κλειστό γυμναστήριο) και του Δημοτικού Σταδίου Αριδαίας. Η άθληση στους ανοιχτούς χώρους, επιτρέπεται μόνο για τα ατομικά αθλήματα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *