Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020

Ανακοινώσεις Δήμου Αλμωπίας


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Μετά την επιβεβαίωση δύο νέων κρουσμάτων COVID – 19, σε υπαλλήλους του Δήμου, ενημερώνουμε τους πολίτες ότι:
Η υπηρεσία Ταμείου θα λειτουργήσει μόνο για επείγουσες πληρωμές. Πιο συγκεκριμένα:
Από την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου θα γίνεται μόνο είσπραξη τελών από διάθεση δασικών προϊόντων, ώστε να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες για καυσόξυλα ή άλλου είδους ξυλεία.
Για τις υπόλοιπες οφειλές, θα υπάρξει σχετική παράταση έως το τέλος του μήνα και συγκεκριμένα έως τις 30/11/2020.
H Κοινωνική Υπηρεσία και το Κέντρο Κοινότητας, θα παραμείνουν κλειστά για τις επόμενες 14 ημέρες. Οι πολίτες θα μπορούν να εξυπηρετηθούν ηλεκτρονικά, με την αποστολή του αιτήματός τους στo e-mail: social@0598.syzefxis.gov.gr
Επισημαίνεται, ότι με βάση τα ισχύοντα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού (ΚΥΑ 69863/ 02/11/2020) η Π.Ε. Πέλλας κατατάσσεται σε επίπεδο αυξημένου κινδύνου (κόκκινο) και ως εκ τούτου, η εξυπηρέτηση του κοινού γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις και υποχρεωτικά κατόπιν ραντεβού (πληροφορίες στα τηλέφωνα 2384350210 και 2384350211).


ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, ο Δήμος Αλμωπίας παρέχει τη δυνατότητα    και υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης αναφορικά με:
Χορήγηση Βεβαίωσης μη οφειλής ΤΑΠ για ηλεκτροδοτούμενο ή μη ηλεκτροδοτούμενο ακίνητο  ( ΕΝΤΥΠΟ 1). ( Προορίζεται για συμβολαιογραφική χρήση και αφορά στον ιδιοκτήτη του ακινήτου)
Αίτηση - Υπεύθυνη δήλωση για επανασύνδεση ηλεκτροδότησης Ακινήτου (ΕΝΤΥΠΟ 2).  (για ακίνητα  στα οποία έχει γίνει διακοπή σύνδεσης)
Αίτηση- Υπεύθυνη Δήλωση για  Νέα Οριστική Ηλεκτροδότηση Ακινήτου (ΕΝΤΥΠΟ 3)
( για ακίνητα που δεν έχουν εργοταξιακή παροχή και ηλεκτροδοτούνται πρώτη φορά)
Αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωση για Μετατροπή Ηλεκτροδότησης Ακινήτου από Εργοταξιακή σε κανονική ( ΕΝΤΥΠΟ 4).

Παρακαλούνται οι  πολίτες όπως αποστέλλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση tap.almopias@gmail.com  την αντίστοιχη αίτηση με όλα τα δικαιολογητικά  ψηφιοποιημένα (pdf, jpeg)ή καταθέσουν αυτά στο Πρωτόκολλο του Δήμου. Παρακαλούμε για την προσκόμιση επιπλέον ( εφόσον έχουν πραγματοποιηθεί)  και  των αποδεικτικών  δηλώσεων (Μ.Α.Δ) των ακινήτων που πραγματοποιήθηκαν στην πλατφόρμα της ΚΕΔΕ ( αναφορικά με τις διαφορές των τμ έως τις 30/9/2020).

Οι πολίτες θα λαμβάνουν μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα ειδοποίηση μέσω τηλεφώνου  ή email  για τη διεκπεραίωση της υπόθεσής τους.  Θα ειδοποιούνται για την πληρότητα (ή μη) των δικαιολογητικών, τον αριθμό πρωτοκόλλου της Αίτησής τους, τα στοιχεία του αρμόδιου υπαλλήλου - χειριστή της υπόθεσής τους,  την  οικονομική (όταν προκύπτει οφειλή) τακτοποίησή τους (θα μπορεί να πραγματοποιηθεί και ηλεκτρονικά με κατάθεση σε λογαριασμό που διατηρεί ο Δήμος Αλμωπίας), καθώς και για την παραλαβή της εκδοθείσης Διοικητικής Πράξης, σύμφωνα με το αίτημά τους.
Οι Αιτήσεις που δεν θα συνοδεύονται από όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα επιστρέφονται ως ελλιπείς.

Οι λίστες με τα απαραίτητα δικαιολογητικά κατά περίπτωση και αντίστοιχες Αιτήσεις σε επεξεργάσιμη μορφή και σε pdf βρίσκονται στο site του Δήμου Αλμωπίας (dimosalmopias.gov.gr) στην καρτέλα Υπηρεσίες για τον Πολίτη – ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ.

Ο  ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΕΔ.

ΣΕΛΚΟΣ ΤΡ. ΙΩΑΝΝΗΣ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΏΝ






0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *