Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020

Απολύμανση Δομών Δήμου Αλμωπίας


Λόγω των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων σε τρεις δομές του Δήμου Αλμωπίας, την Τρίτη 3 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε απολύμανση στο ΔΑΚ Αριδαίας ( Κλειστό Γυμναστήριο), στην Μαθητική Εστία και στο ΓΕΛ Αριδαίας. Οι χώροι που απολυμάνθηκαν, θα παραμείνουν κλειστοί κατά την προβλεπόμενη διάρκεια που ορίζει ο ΕΟΔΥ, εκτός από το ΓΕΛ Αριδαίας, όπου κλειστά παραμένουν μόνο τα τμήματα που εντοπίστηκαν κρούσματα. 

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Δημήτρης Γιάντσης δήλωσε: « Η κατάσταση που βιώνουμε είναι πρωτοφανής για όλους μας. Αυτό ωστόσο, δεν μειώνει την ευθύνη μας ως Δημοτική αρχή, να αντιμετωπίζουμε άμεσα τα προβλήματα που παρουσιάζονται εξαιτίας της πανδημίας. Θα συνεχίσουμε να εφαρμόζουμε όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα στις δομές μας, βάζοντας πάνω απ’ όλα την υγεία των δημοτών μας».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *