Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

Χριστουγεννιάτικα πακέτα αγάπης από το Δήμο Αλμωπίας


Μπορεί τις φετινές γιορτές, τα καθίσματα και η σκηνή του Ξενιτιδείου Πνευματικού Κέντρου να ήταν άδεια, όμως παρ’ όλα αυτά, γέμισαν από πολιτισμό και αγάπη, με πρωτοβουλία της Δημοτικής αρχής και του Αντιδημάρχου Παιδείας και Πρόνοιας, καθώς και με τη συνεργασία των Προέδρων των Κοινοτήτων του Δήμου μας.


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε εκ βάθους καρδίας για την προσφορά τους, όλους τους συμπολίτες μας, τους συλλόγους, τους επαγγελματίες και τους παραγωγούς της περιοχής μας και συγκεκριμένα τους:Παραγωγό οπωροκηπευτικών από Υδραία


Κόκκας Πασχάλης


Κόκκας Γεώργιος


Κόκκας Χρήστος


Κόκκας Πέτρος


Ταγάρης Δημήτριος


Μπάτσιος Γεώργιος


Τόντας Γεώργιος


Τόντας Αθανάσιος


Σιώπκας Βασίλειος


Ταγάρης Στέφανος


Παμπούρης Χρήστος


Δάσιος Διονύσιος


Κόκκας Γεώργιος του Τρύφωνος


Στούρης Φάνης


Μανώλης Κων/νος


Σακίτας Πασχάλης


Σιώπκας Διονύσιος (Αρχαγγελινό τσουρέκι)


Ευχόμαστε η πράξη αγάπης τους, να γίνει παράδειγμα για όλους μας,


Τα χριστουγεννιάτικα πακέτα αγάπης, δόθηκαν στους Προέδρους των Κοινοτήτων του Δήμου μας, οι οποίοι γνωρίζουν τις πραγματικές ανάγκες των κοινοτήτων τους.
Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ


ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΙΑΝΤΣΗΣ
0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *